Windows 10 Kurulumunda "Windows Kuruluyor" Ekranında Kalma Sorunu

Burkiiy

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarımı komple temizlemek isterken bir sıkıntıyla karşılaştım. Windows 10'un bütün diskleri sıfırlama seçeneğini kullandım. Her şey sorunsuz ilerliyordu. Mavi ekranda Windows Kuruluyor'a kadar ilerledi sonrasında içeri gidip geldiğimde siyah bir ekranla karşılaştım. Sadece mouse gözüküyor ekranda ve öylece kalıyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda da giriş ekranı gelmeden tekrar o siyah ekran açılıyor. Ne yapmam gerek? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios pilini çıkar, 5 dk beklet tekrardan tak. Bilgisayar açılırken F6 ve F8 tuşlarına bas flaştaki Windows'u seç ve kurulumu tekrardan yap. Umarım sorunun düzelir.

Bios pilini çıkar, 5 dk beklet tekrardan tak. Bilgisayar açılırken F6 ve F8 tuşlarına bas flaştaki Windows'u seç ve kurulumu tekrardan yap. Umarım sorunun düzelir.
işlemi flash kullanarak değil windows 10 ayarlar üzerinden kurtarma seçeneklerinden bu bilgisayarı sıfırla seçeneğini seçerek yaptım. O yüzden hiç flash vs. kullanmadan bir çözüm yok mu acaba ? Ayrıca eğer yoksa bu rufus adlı programı kullanarak nasıl yapıldığını araştırdım ve öğrendim fakat o şekilde kurulum yapacak olursam windows key istediği zaman gireceğim key in nerede olduğunu bilmiyorum en baştan bir oem key mi satın almam gerekecek ? Yardımlarınızı bekliyorum konuya çok hakim olmadığım için yanlış terimler kullanmışsam affola.
Ayrıca eğer bir windows 10 pro key satın alırsam şu rehberi uyguladıktan sonra " Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum " key i girmem yeterli midir orada olan windows iso yu indirdiğim zaman windows 10 pro key ini kullanabilir miyim yoksa windows 10 pro için ayrı bir indirme mi gerekli
Bilgisayara Windows 10 Kurulumu yapmak için açılırken f8 tuşuna basarak açılan bölümü bir kere açtım fakat usb takılı değildi açılacak mı diye deneme amaçlıydı. Sonra orayı kapatım yeniden başlattım usb yi taktım tekrar f8 e bastığımda tepki vermez oldu Asus yazılı siyah ekranda kalıyor f2 ve del tuşu da tepki vermiyor lütfen yardım edin :cry: @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı