Windows 10 laptoplar ile MacBook'lar arasında çok fark var mı?

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Windows 10 ile macOS arasında ciddi bir fark var mı? Windows'tan MacOS'e geçeceğim. Alışmam zor olur mu? Sadece yazılım için kullanılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynamak gibi bir niyetiniz olsa zaten bu soruyu soracağınızı sanmam. Gündelik işler ve içerik üreticiliği için macOS daha performanslı ve efektif diyebiliriz, tabii alışkanlık meselesi. Bazı kişiler çok çabuk alışırken bazısı alışamayabilir.

Oyun oynamak gibi bir niyetiniz olsa zaten bu soruyu soracağınızı sanmam. Gündelik işler ve içerik üreticiliği için macOS daha performanslı ve efektif diyebiliriz, tabii alışkanlık meselesi. Bazı kişiler çok çabuk alışırken bazısı alışamayabilir.
Konuya yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Sadece yazılım için kullanılacak. Ben aslında genel kullanım açısından fark var mı diye sormuştum. Mesela Windows'ta ALT + TAB atınca uygulamalar arasında geçiş yapılabiliyor ya, macOS'ta bu, bu kadar kolay mı?

Konuya yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Sadece yazılım için kullanılacak. Ben aslında genel kullanım açısından fark var mı diye sormuştum. Mesela Windows'ta alt + Tab atınca uygulamalar arasında geçiş yapılabiliyor ya, MacOS'ta bu, bu kadar kolay mı?

Bu sefer de command+Tab yapiyorsun. Hackintosh mu kuracaksiniz?

Hocam başlığı yanlış yazmışım. MacBook olacaktı. Direkt standart işletim sistemini kullanacağım.
Yine ayni sekilde yapiyorsunuz. Alt tusu yerine Command tusu. CTRL yerine de cogu islevi Control ile yapiyoruz. Command+C/V/X gibi uzatilir bu liste. Alismasi kolay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı