480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 1 Eylül 2022 #1 Sistem güncellemesi mi? Eğer BIOS güncellemesiyse bilgisayara zarar olur mu BIOS ya da sistem brick olur mu? Ben indiriyorum bitince öne çıkarırım gine. Şu an yüklendi.Belki siz anlarsınız. @Umut Nas Kusura bakmayın etiketliyorum. @Afeka Son düzenleme: 1 Eylül 2022
Sistem güncellemesi mi? Eğer BIOS güncellemesiyse bilgisayara zarar olur mu BIOS ya da sistem brick olur mu? Ben indiriyorum bitince öne çıkarırım gine. Şu an yüklendi.Belki siz anlarsınız. @Umut Nas Kusura bakmayın etiketliyorum. @Afeka
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 Firmware diye yazılıp bırakılmış. Bunu direkt olarak Lenovo'nun sitesinden kurmak daha iyi olurdu ama artık kurmuşsunuz.
Firmware diye yazılıp bırakılmış. Bunu direkt olarak Lenovo'nun sitesinden kurmak daha iyi olurdu ama artık kurmuşsunuz.
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 1 Eylül 2022 #3 Tamam bir yeniden başlatırım. Umut Nas dedi: Firmware diye yazılıp bırakılmış. Bunu direkt olarak Lenovo'nun sitesinden kurmak daha iyi olurdu ama artık kurmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Yaptım sistem güncellemesiymiş. Son düzenleme: 1 Eylül 2022
Tamam bir yeniden başlatırım. Umut Nas dedi: Firmware diye yazılıp bırakılmış. Bunu direkt olarak Lenovo'nun sitesinden kurmak daha iyi olurdu ama artık kurmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Yaptım sistem güncellemesiymiş.