Çözüldü Windows 10 lisans anahtarı ile etkinleştirilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tofiq

Centipat
Katılım
8 Temmuz 2022
Mesajlar
58
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben Windows 10 kullanıyorum, sıfırdan yeniden Windows 10 kuracağım. Komut dosyası ile lisans anahtarını öğrendim. Şimdi Windows 10 kurulunca bu anahtarla etkinleştirebilir miyim?
 
Çözüm
Bilgisayarınızın alt kısmında Windows etiketi var ise veya satın alma evraklarınızda işletim sistemine dair bir ibare varsa bu BIOS kısmında gömülüdür. Hazırladığınız Media ile yükleme yaparken sizden anahtar istemez ve kurulum akabinde internet bağlantısı yaptığınızda otomatik etkinleşir.
Format atarken lisans anahtarım yok kutucuğunu işaretleyin. Format bittikten sonra sistemi açıp internete bağladığınızda otomatik olarak etkinleştirilir.

Lisans OEM ise anakarta gömülü zaten. Kurulum yaparken otomatik yüklenir o lisans. Retail ise evet, lisansı öğrenmeniz iyi olmuş.
Retail keylerde de fark etmiyor. Kendi lisansım retail.

@OMRYCL tamam,peki office 2013 lisans anahtarıyla 2019 office programları etkinleşir mi?


Evet retail cmd den baktım
Hayır office 2013 etkinleştirebilirsiniz.
 
@OMRYCL tamam, peki Office 2013 lisans anahtarıyla 2019 Office programları etkinleşir mi?

Evet Retail CMD'den baktım.

Hayır Office 2013 anahtarıyla Office 2019 etkinleştirilmez. Ama o lisans anahtarıyla Office 2013'ü etkinleştirebilirsiniz.
 
Ya bir şey soracağım ben ürün anahtarımı internetde aratdırdım başka birilerindede aynı ürün anahtarı var nasıl oluyor bu, CMD'den baktım Windows orijinal.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı