Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 18 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, geçen günlerde Retail Windows 10 Home sürümünü etkinleştirdim fakat lisans dijital lisansa bağlanmadı. Microsoft hesabımda da cihazlar içerisinde bilgisayarın ismi gözükmüyor. Lisansı nasıl dijital hesaba bağlayabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025
Merhaba arkadaşlar, geçen günlerde Retail Windows 10 Home sürümünü etkinleştirdim fakat lisans dijital lisansa bağlanmadı. Microsoft hesabımda da cihazlar içerisinde bilgisayarın ismi gözükmüyor. Lisansı nasıl dijital hesaba bağlayabilirim.
Çözüm S S Sakuya Izayoi 18 Mayıs 2025 Ürünü tekrar etkinleştirmeyi denediniz mi peki? Yani sıfırdan key girmiş gibi yaparak?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 18 Mayıs 2025 #2 Hesap açık olan bir kullanıcı hesabı oluşturup tekrar etkinleştirme yapmayı deneyin isterseniz ancak key giderse karışmam. Artı 0 Eksi
Hesap açık olan bir kullanıcı hesabı oluşturup tekrar etkinleştirme yapmayı deneyin isterseniz ancak key giderse karışmam.
KS KS Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 18 Mayıs 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Hesap açık olan bir kullanıcı hesabı oluşturup tekrar etkinleştirme yapmayı deneyin isterseniz ancak key giderse karışmam. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam yerel hesaba geçip tekrar Microsoft hesabını bağladım fakat gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Hesap açık olan bir kullanıcı hesabı oluşturup tekrar etkinleştirme yapmayı deneyin isterseniz ancak key giderse karışmam. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam yerel hesaba geçip tekrar Microsoft hesabını bağladım fakat gözükmüyor.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 18 Mayıs 2025 #4 Ürünü tekrar etkinleştirmeyi denediniz mi peki? Yani sıfırdan key girmiş gibi yaparak? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 18 Mayıs 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Ürünü tekrar etkinleştirmeyi denediniz mi peki? Yani sıfırdan key girmiş gibi yaparak? Genişletmek için tıkla... Yok denemedim. Sakuya Izayoi dedi: Ürünü tekrar etkinleştirmeyi denediniz mi peki? Yani sıfırdan key girmiş gibi yaparak? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yaptım ilişkilendirildi yazıyor. Ama cihazlarda gözükmüyor hala. Dosya Ekleri 1747598949451.png 245,2 KB · Görüntüleme: 17 Son düzenleme: 18 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Ürünü tekrar etkinleştirmeyi denediniz mi peki? Yani sıfırdan key girmiş gibi yaparak? Genişletmek için tıkla... Yok denemedim. Sakuya Izayoi dedi: Ürünü tekrar etkinleştirmeyi denediniz mi peki? Yani sıfırdan key girmiş gibi yaparak? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yaptım ilişkilendirildi yazıyor. Ama cihazlarda gözükmüyor hala.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 18 Mayıs 2025 #6 Kullandığınız key retail olduğu için olabilir. Bir müddet bekleyin belki cihazınız zaman icinde sisteme düșebilir. Artı 0 Eksi
Kullandığınız key retail olduğu için olabilir. Bir müddet bekleyin belki cihazınız zaman icinde sisteme düșebilir.