Windows 10 LoL Video Çekme Sorunu

LazDrovya

Megapat
Merhabalar..
Windows 10 ile gelen oyun içi video çekme özelliği bildiğiniz üzere oyuna girdiğiniz zaman ekranın altında beliren "oyun çubuğunu açmak ister misiniz?" ibaresiyle ortaya çıkıp kolayca video çekebilmemize olanak sağlıyordu. Ancak league of legends oynarken bu ibare çıkmıyor ve dolayısıyla oyun içi görüntü kaydedemiyorum. Bilgisi olan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içindeki bir kısayol çakışması yüzünden olmuyor olabilir araştırmak lazım. Ben maalesef oyunlarla pek ilgili değilim ama oyun içinde değil, oyun yüklenirken Win+G deneyip belki aktif hale getirebilirsin.

Oyun içi kısayol çakışması olabilir dediğiniz gibi. Şimdi onu deneyip tekrar buraya döneceğim.
Edit: O da olmuyor. Oyuna girerken de yapamıyorum.

Oyun başlarken Windows+G boş ekranda olmamakta. Chrome gibi uygulamalarda yapıp videoyu başlatabiliyorum. Ancak alt+tab yaparak oyuna geçtiğimde video duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Program kullanmak istemiyorum. Mevcut yazılımı kullanmanın bir yolunu aramaktayım ki olmalı da. Öneriniz için teşekkür ederim ancak sorunum hala devam etmekte.

Bence LoL'le alakalı bir durum. Bazı programlar oyun olarak görmüyor. LoL PBE'de açılıyor.
Bence 3. Parti Yazılımlara yönelin...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı