Windows 10 Mavi Ekran Hatası Minidump Dosyası

Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Gayrimenkul Satış Müdürü
Profil Kapağı
1522576706
Merhaba arkadaşlar, klasörü sizinle paylaşıyorum. Bilgisayarımda ne sorunu olduğunu çözemedim her şey GTA 5 oynarken sağ tık fareye üst üste bastıktan sonra olmaya başladı. Neyse ki o çözüldü fakat şimdi NBA 2K16'ya girdim ana menü yazıları gözükmüyor ama seçiliyor, tuhaf. Güncelleme 1 ve 2'yi yaptım gene aynı dedim sileyim tekrar kurayım. Kurarken mavi ekran verdi hem de 2 kere farklı farklı. 3. ve 4. mavi ekran hatası Google Chrome'a girince oluyor.

Buyurun dump klasörüm : dump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin zayıf, ciddi bir sorun çıkartmaz belki ama temel sistem değişikliği düşünmüyorsan GTX 960'dan sonra biraz deneyip belki ikinci el bir i5-3470 çok daha performanslı olacaktır. Tabii gittikçe eskimekte olan bir sistemin, ileriki yükseltmelerde kullanamayacağın bileşenlerine dikkatli para harcamalısın.

Hmm anladım ben en iyisi 1-2 sene bekleyim elime para geçtiği zaman güzel bir Skylake sitem toplayayım.

İşlemcin zayıf, ciddi bir sorun çıkartmaz belki ama temel sistem değişikliği düşünmüyorsan GTX 960'dan sonra biraz deneyip belki ikinci el bir i5-3470 çok daha performanslı olacaktır. Tabii gittikçe eskimekte olan bir sistemin, ileriki yükseltmelerde kullanamayacağın bileşenlerine dikkatli para harcamalısın.

Teşekkür ederim sağ olun. Son bir sorum Google Chrome yükleyemiyorum şuan yüklerken Mavi Ekran Hatası alıyorum. IRQ NOT SQL gibi bir şey yazdı.

AIDA64 raporunu görmem lazım.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

Ek: Şu an için sorunlu görünen ağ kartını aşağıdaki bağlantıdaki sürücü ile güncelle. Dosyayı klasöre çıkart daha sonra Aygıt yöneticisinde Ağ bağdaştırıcıları altında ağ kartına çift tıkla Sürücü sekmesinde sürücüyü güncelleştir seç Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara tıkla, konum bölümünde çıkarttığın klasörü göster ve ileri tıkla sürücü kurulacaktır. Diğer sorunlu görünen şey ise DFX Audio Enhancer bunu da kaldırıp sitesinden güncel yazılım indirebilirsin. I've been using the DFX Audio Enhancer for a while and it actually does make music on my PC sound a lot better. Check it out at www.fxsound.com.

Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller: MEGA
Yandex: Qualcomm Atheros - LAN - Qualcomm Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.30).rar

Son düzenleme:
Yukarıdaki mesajda editlediğim işlemleri yap maalesef rapora birazdan bakabileceğim. Yukarıda belirttiğim sürücü ve yazılım sorunlu görünüyor bunları düzelt sonra hatanın düzelip düzelmediği belli olur. İşlemden sonra bilgisayarı yeniden başlat.

Yukarıdaki mesajda editlediğim işlemleri yap maalesef rapora birazdan bakabileceğim. Yukarıda belirttiğim sürücü ve yazılım sorunlu görünüyor bunları düzelt sonra hatanın düzelip düzelmediği belli olur. İşlemden sonra bilgisayarı yeniden başlat.

Teşekkür ederim. Mega linkine ulaşım sağlanamıyor maalesef başka bir yere yükleyebilir misiniz ?

Bağlantı ekledim. Bu arada rapor hatalı oluşturulmuş, mavi ekran sürücü güncellemelerinden sonra devam ederse yeni tarihli dökümü ve AIDA64 raporunu tekrar gönder incelerim.

Evet raporu kaydettikten hemen sonra mavi ekran verdi. Şimdi benim Ekran Kartım ile ilgili bir sorunum yok dimi? veya Ram ?

Güncelleme başarılı oldu. DFX'i de kurdum şuanlık bir şey olmadı. Bilgisayarı açık bırakacağım bakalım mavi ekran verecek mi.

EK : Bilgisayar kitlendi şimdi. Dondu kaldı öyle. Res atmak zorunda kaldım.... Mavi ekranlar bitti kitlenmeler başladı. Temiz bir format mı atsam ne yapsam

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı