Çözüldü Windows 10 mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vorrijaard

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler ara sıra mavi ekran hatası alıyorum. Bugün 2 defa CS:GO oynarken mavi ekran hatasından aldı. Maalesef son mavi ekran hatam minidump dosyasını kaydetmemiş diğer dosyayı buraya bırakıyorum.

Çözüm
Kart sürümün güncel evet ama DDU ile kaldırıp sildin mi?
Easy Anti*Cheat kullanıyorsan da kaldır.
Lütfen dediklerimi eksiksiz bir şekilde yap.
Adaptörün sıkıntı çıkarmış gibi görünüyor.

Sistemdeki ağ adaptörünü çıkart bir süre sistemi böyle veya kablolu bağlantıyla kullan mavi ekran hatası alsan da almasan da son durumu bildirmeni bekleyeceğim.

@Vorrijaard

Sorunun kaynağı ağ adaptörü/ethernet gibi görünüyor.

Lütfen bu adımları uyguladıktan sonra bize sorunun çözülüp çözülmediğini söyleyin. :)

Sorunun kaynağı ağ adaptörü/ethernet gibi görünüyor.

Lütfen bu adımları uyguladıktan sonra bize sorunun çözülüp çözülmediğini söyleyin.:)

Cevabınız için teşekkür ederim. Sfc /scannow testi yaptım bütünlük sorunu yok, ekran kartı sürücüm güncel 20.11.2 WHQL, ağ kartı olarak hatırlamıyorum ama donanım ekranında Ralink diye bir marka sanırım hiçbir driver kurmadım tak çalıştır bir Wi-Fi adaptör kullanıyorum, Easy Anti-Cheat neredeyse 6 aydır kurulu ve ara sıra maçlarda açmam gerektiği zaman açıyorum. Dediğin linkten indirip onarım yaptım ve sonra anında mavi ekran verdi, şimdi kaldırıyorum. Son olarak bir tane daha minidump dosyası oluştu bu onarma işlemindeki mavi ekrandan sonra

Easy Anti*Cheat kullanıyorsan da kaldır.

Sistemdeki ağ adaptörünü çıkart bir süre sistemi böyle veya kablolu bağlantıyla kullan mavi ekran hatası alsan da almasan da son durumu bildirmeni bekleyeceğim.

@Vorrijaard

Çözüm
Easy Anti-Cheat kullanıyorsan da kaldır.

@Vorrijaard

Teşekkür ederim sorunum çözüldü. Maalesef adaptörü çıkarıp kablolu kullanamıyorum başımda bir Tivibu belası var, ağ bağdaştırıcısı ayarından bağlantıları köprüledim düzeldi, dediklerini uyguladım Anti-Cheat sildim tekrardan teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı