Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Fdante

Decapat
YouTube'dan şarkı dinliyordum birden dondu ve yanıt verilmiyor dedi, ardından gürültülü bi' cazırtı sesiyle bu hatayı verdi. Beklemek istiyordum fakat ses çok rahatsız ediciydi o yüzden kapattım sonra RAM'i söktüm diğer slota taktım şu an sorunsuz açıldı. Yardım ederseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• 4ded861d-aa68-4366-abef-25e868af1031.jpg
    4ded861d-aa68-4366-abef-25e868af1031.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekran hataları farklılık gösterebilir.
Minidump klasöründeki dosyaları paylaşabilir misin ? Hatanın neyden kaynaklandığını bildirir raporu technopat ile paylaşırsan yardımcı olunur.

@Fdante
Mavi ekran hataları farklılık gösterebilir Hatayı bize sunman lazım oldu ki sunamadın o zaman Tavsiyem Şudur.

1. DirectX 11 ve 12 güncellemelerini yapınız.
  2. Bilgisayarımızdaki Eski sürücüler yüklü ise bu sürücülerin Yeni Sürümlerini yükleyiniz.
  3. Ekran kartı sürücünün en güncelini kurunuz.
  4. Eski sürücülerin bıraktığı çöp girdileri kayıt defterinden silmek için Ccleaner Programı veya Dism++ programını kullanının.
  5. Windows İşletim Sistemini Güncelleyiniz.
  6. Bilgisayarınız Sabit Disk’de bozukluk olup olmadığını kontrol ediniz Bu dosyalarda bozukluk olup olmadığını Bilgisayarım > C: Disk üzerinde sağ tuş ile özellikler bölümünden Araçlar kısmına gelip Denetle düğmesine tıklayınız.
  7. Bozuk Ram Testi yaparak Ramler de bozukluk olup olmadığını kontrol ediniz. (Bunun için Ram'leri kasadan teker teker çıkartıp deneyiniz.)
  8. Sisteminizi Kaspersky Internet Security 2019 yazılımı ile Derinlemesine Tarama yapınız.
  9. Son Yöntem ise Bilgisayarınıza temiz bir işletim sistemi kurulumu olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı