Çözüldü Windows 10 Mayıs 2020 güncellemesi yolda hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fromhell1

Megapat
Katılım
10 Ağustos 2017
Mesajlar
5.480
Makaleler
2
Çözümler
31
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Merhaba, Windows güncelleme aracı ile güncelleştirmeye çalıştığımda başarısız oldu diyor (Ki bu hatayı görmek için 1 saatten fazla bekledim.), ben de Windows Update üzerinden yapmak istedim fakat böyle bir ekran var karşımda, ne yapacağım?
1594891109038.png

Sistemim:
R5 1600 AF
16 GB DDR4
HD 7850
 
Çözüm
Size daha gelmemiş 2004 güncellemesi bende de durum böyle altta yazıyor zaten, bekleyin gelecektir.
Hayır. Cihazınızda muhtemelen bir donanım veya yazılım var Microsoft'un güncellemeyi sunmasını engelleyen. Orada bir buton var Daha fazla bilgi edinin diye. Ona tıklarsanız söylemesi lazım size neden şu anda güncelleme alamadığınızı.
Emin misiniz ? Microsoft güncellemenin bölge bölge yayınlandığını söylüyor bir önceki sürümden yenisine geçerken de aynısı olmuştu bana, bekleyince geliyor.
 
Emin misiniz? Microsoft güncellemenin bölge bölge yayınlandığını söylüyor bir önceki sürümden yenisine geçerken de aynısı olmuştu bana, bekleyince geliyor.
Tam olarak arkadaşın sorunu bu olmayabilir ama böyle bir durum olduğuna eminim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de windows 10 2004 güncellemesi update kısmında gözüküyor. İndir ve yükle dediğimde,bu bilgisayarınız windows 10 2004 sürümüne henüz uygun değil şeklinde bir hata veriyor. Maalesef kuramadım. Biraz daha beklemekte fayda var.
 
2021 'deyiz Ama Yinede Mayıs 2020 Güncellemesi Yolda Diyor Nedeni Nedir ?Eki Görüntüle 852150

Ben de aynı şeyi yaşadım, çözümleri denedim, bekledim bekledim ama olmadı. Bir süre önce temiz kurulum yaparak son sürümü yükledim, herhangi bir problem de yaşamadım. Zaten temiz kurulum yapmam yani format atmam gerekiyordu bilgisayara, isabet oldu denebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı