Windows 10 Mayıs Güncellemesi Birçok Cihazda Engelleniyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows 10 Mayıs Güncellemesi Birçok Cihazda Engelleniyor

Eğer son büyük Windows 10 güncellemesini alamıyorsanız bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Microsoft, çok sayıda aygıtın Windows 10 Mayıs 2020 Güncelleştirmesi’ne geçiş yapmasını engelliyor. Yazılım devi, bu güncelleştirmeyi geçen hafta ...

Devamı: Windows 10 Mayıs Güncellemesi Birçok Cihazda Engelleniyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Microsoft’un şu anda araştırdığı 10 sorunun bir listesi bulunuyor ve bunlardan 9’u, Windows 10 Mayıs 2020 Güncelleştirmesi’nin Windows Update aracılığıyla yüklenmesini engelleyen sorunları konu alıyor. Bazı aygıtlarda beklenmedik hatalar veya yeniden başlatmalara sebep olan sorunlar gözlemlendi.

Güncelleme resmi olarak çıktığından beri bilgisayar arada sırada kendini yeniden başlatıyordu. Güncelleştirme geçmişine bakıyorum bilgisayar 2004'ü yüklemiş mi diye ama yüklememiş. Neyin sebep olduğunu çözemeyip temiz kurulumla 2004'e geçmiştim. Demek sorun bundan kaynaklıymış. Güzelmiş ne diyeyim. Sebepsizce beni format atmak zorunda bıraktı.

Ben Mart 2020'de geçiş yapmıştım, stabil bulduğum bir güncelleme oldu (hatta sonraki güncellemede eğer x86'ya destek son bulursa OS X Mojave'de yaptığım gibi daha üstüne çıkmam bile).

Çoğu güncellemede bu tip sorunlar yaşanıyor. İlla Windows özelinde değerlendirmeye gerek yok. Güncel olmak iyidir elbette ama çıktığı gün yüklemek istiyorum anlamsız risk gibi geliyor. Çalışıyorsa o kadar da hevesle koşmamak gerekiyor. Tek bir güncellemeyle devrim olmayacak.

Dizüstü bilgisayarıma güncelleme gelmiş fakat masaüstüne halen gelmemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…