Windows 10 Mayıs Güncellemesi Sona Yaklaştı

Bütün sürücüler gayette güncel. Intel sürücü güncelleme aracının yanı sıra tek tek Intel'in sitesinden de indirdim bütün sürücüleri. Zaten sürücü dediğin çok bir şey değil ki. Chipset, sata, wi-fi, bluetooth vs. sürücüleri dışında bir tek ekran kartı ile ethernet kontrolcüsü kalıyor.

Bende hiçbir sorun yok. Senin sisteminde başka bir sorun vardır. Laf atmak yerine Sosyal'de konu açsaydın sorunun çözülürdü. Zaten sürücülerinin güncelmiş. Kullandığın programlardan biri sorun çıkarıyor olabilir. Hiç program yüklemeden dene bir de. Ayrıca 19041.84 değil de 19041.208 sürümünü kullan. 19041.84 biraz sorunlu. 208 en sorunsuz olanı. Zaten 19041.208 sürümü RTM olarak nitelendiriliyor. Yani final sürüm. Senin sorun yaşaman gerçekten anormal. Bir daha format atıp hiç program kurmamayı dene.

Sistemimde sorun yok. 1909 stabil sürümünde sorun olmuyor ama insider sürümünde oluyor. Insider'in zaten stabil olma gibi bir derdi yok, kullanıcılardan geri bildirim alarak iyileştirmeler yaparlar ve ana sürümü çıkartırlar. Microsoft bile stabil olmayabilir diyor sen niye bu kadar benimseyip gereksiz savunma yapıyorsun anlamış değilim.

Olabilir, fakat zaten çıkışına az bir şey kalmış. Yani sen şu haliyle sorun yaşıyorsan 28 Mayıs'ta 2004 resmi olarak çıktığında da sorun yaşarsın. Yani Insider sürümleri her zaman sorunlu olmuyor. Ben de zamanında Windows güncellemelerinden dolayı canı yanmış biriyim. Gerek 1607 sürümüne gelen bir güncellemeden sonra %100 disk kullanımı sorunu, gerek 1703'teki masaüstü simge yerleştirme bug'ı, gerekse diğer sürümlerdeki hatalar... Hepsini biliyorum. Bu sürümde bir sorun yaşamadım. Sen sorun yaşıyorsan 1909'da kal.
Ayrıca, stabilite sorunu derken ne gibi sorunlar? Mavi ekran falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…