Windows 10 Microsoft Office uygulamaları tarayıcı üzerinden açılıyor

Katılım
3 Şubat 2019
Mesajlar
1.481
Çözümler
8
Yer
The Fields of Ard Skellig
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sorunum başlıktaki gibidir. Office için Key aldım ve Key'i girdikten sonra güncelleme yaptı. Sonrasında Office uygulamalarına sadece tarayıcı üzerinden girebiliyorum. Yani uygulamaları açılmıyor. Key farklı bir sürüm içindi sanırsam. Bana gelen Key Microsoft Office Professional Visio içindi fakat benim elimdeki sürüm farklıydı. Yine de deneyim dedim ve Key'i kabul etti fakat sonrasında bunlar oldu. Google uzantılarda Office yok. Windows varsayılan uygulamalarda ise örnek docx varsayılanını Word uygulaması yapamıyorum çünkü gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor ? Şimdiden teşekkürler.
 
Sorunum başlıktaki gibidir. Office için Key aldım ve Key'i girdikten sonra güncelleme yaptı. Sonrasında Office uygulamalarına sadece tarayıcı üzerinden girebiliyorum. Yani uygulamaları açılmıyor. Key farklı bir sürüm içindi sanırsam. Bana gelen Key Microsoft Office Professional visio içindi fakat benim elimdeki sürüm farklıydı. Yine de deneyim dedim ve Key'i kabul etti fakat sonrasında bunlar oldu. Google uzantılarda Office yok. Windows varsayılan uygulamalarda ise örnek docx varsayılanını Word uygulaması yapamıyorum çünkü gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor ? Şimdiden teşekkürler.

Bu bağlantıdan Office programlarını indirip etkinleştirebilirsin ürün anahtarınla. Eğer olmazsa Microsoft hesabı ile etkinleştirmeyi dene.
 
Bu bağlantıdan Office programlarını indirip etkinleştirebilirsin ürün anahtarınla. Eğer olmazsa Microsoft hesabı ile etkinleştirmeyi dene.

Microsoft Office uygulamasını komple kaldırıp bana verilen Key ile gelecek olan Office sürümünü indireceğim. Sorun çözülür diye umuyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı