Muhammet Furkan ÇANKAYA Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 257 Çözümler 3 28 Aralık 2018 #1 Windows 7'deyken Nokia cihazıma mp4 video atmaya çalıştığımda önerilen seçenek olarak Webm formatına dönüştürürdü. Windows 10'da bunu nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2018
Windows 7'deyken Nokia cihazıma mp4 video atmaya çalıştığımda önerilen seçenek olarak Webm formatına dönüştürürdü. Windows 10'da bunu nasıl yaparım?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2018 #2 Buradan halledebilirsiniz.
Muhammet Furkan ÇANKAYA Hectopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 257 Çözümler 3 1 Ocak 2019 #3 Josip Broz Tito dedi: Buradan halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ben işlemi ofline halletmek istiyorum
Josip Broz Tito dedi: Buradan halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ben işlemi ofline halletmek istiyorum
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #4 Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Ben işlemi Offline halletmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... VLC ile yapabilirsiniz. Ortam>Dönüştür/Kaydet seçeneklerini kullanın.
Muhammet Furkan ÇANKAYA dedi: Ben işlemi Offline halletmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... VLC ile yapabilirsiniz. Ortam>Dönüştür/Kaydet seçeneklerini kullanın.