KaLi Sontal Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 29 Yer Ichiraku'da ramen yiyor. Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Haziran 2021 #1 Merhaba herkese. MP4 ve MP3 dosyalar PC'mde çalışmıyor. Masaüstüne atıyorum, video veya ses açılmıyor.
Merhaba herkese. MP4 ve MP3 dosyalar PC'mde çalışmıyor. Masaüstüne atıyorum, video veya ses açılmıyor.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 7 Haziran 2021 #2 Hangi Media Player'ı kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
Laurâs Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 104 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 KaLi Sontal dedi: Merhaba herkese. MP4 ve MP3 dosyalar PC'mde çalışmıyor. Masaüstüne atıyorum, video veya ses açılmıyor. Genişletmek için tıkla... MP3 çalar PC'nizde var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
KaLi Sontal dedi: Merhaba herkese. MP4 ve MP3 dosyalar PC'mde çalışmıyor. Masaüstüne atıyorum, video veya ses açılmıyor. Genişletmek için tıkla... MP3 çalar PC'nizde var mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #4 VLC, GOM, K-Lite ile deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS KaLi Sontal Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 29 Yer Ichiraku'da ramen yiyor. Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Haziran 2021 #5 439902 dedi: Hangi Media Player'ı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... arama çubuğuna yazdığımda windows media player olarak gösteriyordu. Yener K. dedi: VLC, GOM, K-Lite ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... onları indireceğim değil mi? Kusura bakmayın çok anlamıyorum böyle şeylerden. Laurâs dedi: MP3 çalar PC'nizde var mı? Genişletmek için tıkla... MP3 çaları arama çubuğuna yazdığımda çıkmadı. Artı 0 Eksi
439902 dedi: Hangi Media Player'ı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... arama çubuğuna yazdığımda windows media player olarak gösteriyordu. Yener K. dedi: VLC, GOM, K-Lite ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... onları indireceğim değil mi? Kusura bakmayın çok anlamıyorum böyle şeylerden. Laurâs dedi: MP3 çalar PC'nizde var mı? Genişletmek için tıkla... MP3 çaları arama çubuğuna yazdığımda çıkmadı.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 7 Haziran 2021 #6 VLC kurmanızı tavsiye ederim. Mp3 için Grove programını kullanabilirsiniz Windows üzerinden... Videolar için de Video görüntüleyecisi var. Dosyaya sağ tıklayıp > Birlikte aç dedikten sonra yukarıdaki programları seçebilirsiniz kendisi sormuyorsa. Artı 0 Eksi
VLC kurmanızı tavsiye ederim. Mp3 için Grove programını kullanabilirsiniz Windows üzerinden... Videolar için de Video görüntüleyecisi var. Dosyaya sağ tıklayıp > Birlikte aç dedikten sonra yukarıdaki programları seçebilirsiniz kendisi sormuyorsa.
Laurâs Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 104 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #7 KaLi Sontal dedi: arama çubuğuna yazdığımda windows media player olarak gösteriyordu. onları indireceğim değil mi? Kusura bakmayın çok anlamıyorum böyle şeylerden. MP3 çaları arama çubuğuna yazdığımda çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Çalıştırcağınız dosyanin üzerine sağ tıklayın birlikte aça tıklayıp sonra Windows Media player'ı yada Groove'yi seçin Artı 0 Eksi
KaLi Sontal dedi: arama çubuğuna yazdığımda windows media player olarak gösteriyordu. onları indireceğim değil mi? Kusura bakmayın çok anlamıyorum böyle şeylerden. MP3 çaları arama çubuğuna yazdığımda çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Çalıştırcağınız dosyanin üzerine sağ tıklayın birlikte aça tıklayıp sonra Windows Media player'ı yada Groove'yi seçin