Windows 10 mu 11 mi tercih etmeliyim?

Arkadaşlar kuzenime özellikleri i5 4460, GTX 1050 Ti, 4x2 8 GB RAM olan bir sistem aldık. Şimdi Windows 10 mu 11 mi kursam diye düşünüyorum. Eğer oyunlarda vs herhangi bir performans kaybı yaşanmayacaksa Windows 11 tercih ederim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Windows 11 kurun, sıkıntı çıkarsa Windows 10 kurun. Bana kalırsa Windows 10 zaten ihtiyacı karşılıyor.

Windows 10 vs W11. baydi artik bu muhabbet.
Aynen, Windows sürümleri arasında ki savaş çok saçma geliyor.
Kimse Android 12 mi alsam 13 mü alsam demiyor. Çünkü çok saçma bir muhabbet.
Her zaman en güncelini kullanın. Windows fanboyluğu kadar saçma bir şey yok.

Aynen, Windows sürümleri arasında ki savaş çok saçma geliyor.
Kimse Android 12 mi alsam 13 mü alsam demiyor. Çünkü çok saçma bir muhabbet.
Her zaman en güncelini kullanın. Windows fanboyluğu kadar saçma bir şey yok.

Güncel demek stabil demek değil ama daha 2 gün önce W11'den 10'a döndüm AMD sistemlerde stabil değil.

Arkadaşlar kuzenime özellikleri i5 4460, GTX 1050 Ti, 4x2 8 GB RAM olan bir sistem aldık. Şimdi Windows 10 mu 11 mi kursam diye düşünüyorum. Eğer oyunlarda vs herhangi bir performans kaybı yaşanmayacaksa Windows 11 tercih ederim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam bende çok kararsız kalmıştım ve windows 11 e geçtim. Şunu söylemeliyim windows 11 10'dan kat ve kat daha iyi. Bende 8 gb ram vardı herkes geçme diyordu windows 10 da %40 civarı kullanim vardı windows 11 de %45 civarlarında ram kullanımı var. Ayrıca ekran kartınıza iyi denilebilir işlemcinizi bilmiyorum ama o da destekliyorsa geçin derim.

Eğer oyun oynayan biriyseniz Windows 10 fakat iş için ise Windows 11.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı