Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 Key ile mi kurmalıyım yoksa flash bellek ile mi ve neden?
Çözüm Nunez99 16 Temmuz 2022 Her türlü USB ile kurmanız gerekiyor temiz kurulum olması için. Key yoksa kurulum ekranında sorar girmek isterseniz girersiniz.
Her türlü USB ile kurmanız gerekiyor temiz kurulum olması için. Key yoksa kurulum ekranında sorar girmek isterseniz girersiniz.
Nunez99 Picopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 189 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #2 Her türlü USB ile kurmanız gerekiyor temiz kurulum olması için. Key yoksa kurulum ekranında sorar girmek isterseniz girersiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Her türlü USB ile kurmanız gerekiyor temiz kurulum olması için. Key yoksa kurulum ekranında sorar girmek isterseniz girersiniz.
luthien52 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 119 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #3 Temiz format atmak için USB kullanmalısınız. Anahtar kodunu format atarken Windows etkinleştirme kısmında girersiniz. Kurulum için aşağıdaki videolardan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Temiz format atmak için USB kullanmalısınız. Anahtar kodunu format atarken Windows etkinleştirme kısmında girersiniz. Kurulum için aşağıdaki videolardan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 16 Temmuz 2022 #4 Key sadece bir etkinleştirme aracı, kurulumla alakası yok. Kurulumu ISO dosyasını bir diske yazdırarak yapmalısınız. Artı 0 Eksi
Key sadece bir etkinleştirme aracı, kurulumla alakası yok. Kurulumu ISO dosyasını bir diske yazdırarak yapmalısınız.
KS KS Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #5 Nunez99 dedi: Her türlü USB ile kurmanız gerekiyor temiz kurulum olması için. Key yoksa kurulum ekranında sorar Genişletmek için tıkla... USB ye nasıl atabilirim Windows egoistpizza dedi: Key sadece bir etkinleştirme aracı, kurulumla alakası yok. Kurulumu ISO dosyasını bir diske yazdırarak yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... anladım luthien52 dedi: Temiz format atmak için USB kullanmalısınız. Anahtar kodunu format atarken Windows etkinleştirme kısmında girersiniz. Kurulum için aşağıdaki videolardan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
Nunez99 dedi: Her türlü USB ile kurmanız gerekiyor temiz kurulum olması için. Key yoksa kurulum ekranında sorar Genişletmek için tıkla... USB ye nasıl atabilirim Windows egoistpizza dedi: Key sadece bir etkinleştirme aracı, kurulumla alakası yok. Kurulumu ISO dosyasını bir diske yazdırarak yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... anladım luthien52 dedi: Temiz format atmak için USB kullanmalısınız. Anahtar kodunu format atarken Windows etkinleştirme kısmında girersiniz. Kurulum için aşağıdaki videolardan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... teşekkürler
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ellie1 dedi: USB ye nasıl atabilirim Windows anladım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ellie1 dedi: USB ye nasıl atabilirim Windows anladım teşekkürler Genişletmek için tıkla...