Windows 10 notebook bazı tuşlar çalışmıyor

hayati09

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar windows 10 işletim sistemli notebook'umda 2 veya 3 gündür klavyemde sorun var. Klavyede "Fn+Caps lock+tab ve A"tuşu çalısmıyor. Klavyeye herhangi bir sıvı temas etmedi tuş iç yapıları vs. de kırılmadı hatta zarar görmesinler diye harici klavye kullanıyorum sürekli. Ancak bir türlü bu tuşlar basmıyor harici klavyede calıssalarda notebook'un klavyesinde herhangi bir işlev yok format attım ama yine olmadı

Başlangıç windows 10 1511 update'ini kurdugum günden sonra oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben başlığı sürücülerden dolayı Fn kısayolları çalışmıyordur diye açtım. Ama A tuşu çalışmıyorsa sorun büyük ihtimal klavye ile alakalıdır.
Atk package vs. yükledim tekrar tekrar fn problemide çözülmedi bide 1511 i kurduktan sonra pc yi cok kullanmamıstım bozulan A tuşu vs. darbe,sıvı,toz hiçbirşey yok tuşu çıkrdım filan içi normal. Ancak bir türlü işlemiyor tuşlar

Kardeşim işletim sistemi çok yeni sıkıntılar düzelecek Win 10 kaynaklı. Bişey yamana gerek yok.

Aynı şekilde benimde öyle ancak tuşa uzun süreli bastığımda çalılıyor. Bendeki tuşlarda capslock 5,6 numlock tarafından 3,7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…