Windows 10 Nvida GTX960M kod 45 sorunu

ArwenSChild

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Monster Abra A7 v6.2 laptobum var. Sorun şu;
İlk açılışta İntel kart açılıyor, nVidia açılmıyor. Geforce Experience programında veya nVidia denetim masasında uyumlu nVidia donanımı bulunamadı diyor. Aygıt yöneticisini açıtığımda Görünüm> Gizli aygıtları göster dediğimde soluk şekilde görünüyor. (resimdeki gibi) Özelliklere girdiğimde aygıt bilgisayara takılı değil yazıyor.
Bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun düzeliyordu fakat son 2 gündür kesinlikle düzelmiyor. Ekran kartını kaldırıp yükledim, bilgisayarı formatladım fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım. Ne yapabilirim?
1.jpg
2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri GeForce'tan indirdiğinize emin olun. Format attığınızı da belirtmişsiniz. Yani sürücüyü güncel şekilde kurduktan sonra Windows 10 ile bu sorunu yaşıyorsanız ekran kartı arızalı olabilir.
Sürücüyü nvidia'nın kendi sitesinden indirdim. sorun çözülmüyor. fakat gizli aygıtları gösterip gtx driverini silip (nvidia denetim masası vs de kaldırıyorum), bilgisayarı yeniden başlatıyorum, driverı tekrar yükleyince çalışıyor. ama kapatıp açınca sorun tekrar başlıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı