3ttaner Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 89 16 Ocak 2020 #1 Masaüstü bilgisayarımı Windows 10'a yükselttim ve bilgisayar açıldığında ekran görüntüsü çok büyüdü. Bunu nasıl düzeltirim?
Masaüstü bilgisayarımı Windows 10'a yükselttim ve bilgisayar açıldığında ekran görüntüsü çok büyüdü. Bunu nasıl düzeltirim?
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #2 Ekran kartı driveri çalışıyor mu?
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 16 Ocak 2020 #3 Ekran kartı driverını yükledikten sonra kendisi ölçekleyecek.
N Nogay Han Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 598 Çözümler 1 16 Ocak 2020 #4 Ayarlara girip sisteme tıklayıp monitör seçeneğine gelin. Çözünürlüğü önerilen ayarlara ve/veya ekran kartınızın desteklediği çözünürlüğe getirin. Ekran kartından da yapabilirsiniz
Ayarlara girip sisteme tıklayıp monitör seçeneğine gelin. Çözünürlüğü önerilen ayarlara ve/veya ekran kartınızın desteklediği çözünürlüğe getirin. Ekran kartından da yapabilirsiniz
3ttaner Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 89 16 Ocak 2020 #5 Emirizmir dedi: Ekran kartı driveri çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hielaph dedi: Ekran kartı driverını yükledikten sonra kendisi ölçekleyecek. Genişletmek için tıkla... Nogay Han dedi: Ayarlara girip sisteme tıklayıp monitör seçeneğine gelin. Çözünürlüğü önerilen ayarlara ve/veya ekran kartınızın desteklediği çözünürlüğe getirin. Ekran kartından da yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda bildirim olarak ekran kartı kurulumu için yeniden başlatın bildirimi geldi ve yeniden başlattım. Düzeldi teşekkürler.
Emirizmir dedi: Ekran kartı driveri çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hielaph dedi: Ekran kartı driverını yükledikten sonra kendisi ölçekleyecek. Genişletmek için tıkla... Nogay Han dedi: Ayarlara girip sisteme tıklayıp monitör seçeneğine gelin. Çözünürlüğü önerilen ayarlara ve/veya ekran kartınızın desteklediği çözünürlüğe getirin. Ekran kartından da yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda bildirim olarak ekran kartı kurulumu için yeniden başlatın bildirimi geldi ve yeniden başlattım. Düzeldi teşekkürler.