Windows 10 OEM Key önerisi

• Konuyu başlatan ace02
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.728
Sorun yaşamadım evet. Kodu sisteme girdikten sonra sonra CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazın, eğer "Makine kalıcı olarak etkinleştirildi." diyorsa sorun yok. Ama şu tarihe kadar bla bla derse sıkıntı. Benim 2 kodda da bu sorun olmadı. Genel olarak aklınızda olsun.
Daha önce 2 kere yazılımbudur dan aldığınızı söylediniz.Herhangi bir sorun yaşamadınız sanırım.Pek de alternatifim yok gibi zaten.
4 Kez hocam. Office de almıştım.
İlk fotoğraf kendi sitelerinden, ikinci fotoğraf ePTT AVM'den. Reklam gibi algılanmasın, kendileriyle alakam yok.
sipariş.PNG

sipariş.PNG

Sorun yaşamadım evet. Kodu sisteme girdikten sonra sonra CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazın, eğer "Makine kalıcı olarak etkinleştirildi." diyorsa sorun yok. Ama şu tarihe kadar bla bla derse sıkıntı. Benim 2 kodda da bu sorun olmadı. Genel olarak aklınızda olsun.

4 Kez hocam. Office de almıştım.
İlk fotoğraf kendi sitelerinden, ikinci fotoğraf ePTT AVM'den. Reklam gibi algılanmasın, kendileriyle alakam yok.
Eki Görüntüle 517697
Eki Görüntüle 517699
Başka bir siteden aldım.Herhangi bir sıkıntı olmadı.Yardımınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı