Windows 10 OEM Key yeni bilgisayar toplayınca iptal olur mu?

Kanca909

Hectopat
Ben 1 sene sonra yeni bir sistem toplayacağım. Windows 10'a yeni geçtim ama şu an etkinleştirilmiş bir lisansım yok. OEM Key alacağım ama 1 sene sonra yeni sistem topladığımda bu OEM Key'in lisansı biter mi? Eğer bitecekse boşuna para vermeyim. Bir süre daha etkinleştirmeden kullanayım.

OEM yerine Retail bir key alırsanız, bilgisayarınızda kullanıcı olarak bir outlook hesabına giriş yaptığınızda o Retail key o hesaba işlenir. Şuanki bilgisayarım ile birlikte 2 tane bilgisayarda da outlook hesabım sayesinde aynı keyi kullanıyorum.

Ben bu aşamaları uygulayıp lisansımı aktarmıştım.

Düzenleme: Benim anahtarım Retail görünüyor şu anda. İnternetten aldığım uygun fiyatlı bir anahtardı aslında. Sizin alacağınız kod nasıl çıkar bilemiyorum. Sizi rahatsız etmiyorsa deneme sürümüne devam edin. Ya da çok uygun fiyata alacaksanız alın gitsin. 30 liraya kadar riske girilir bence. Yanarsa da yansın o para. 1 yıl kullandığınıza sayarsınız. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı