@burak aydil Bana firma 1 gün boyunca geri dönüş yapacağız diye geciktirdi, ben de sikayetvar.com üzerinden şikayet açıp canlı desteğe şunları söyledim; "Sizin tarafınızdan geri dönüş alamayacağım sanırım, gerekli işlemleri www.sikayetvar.com üzerinden gerçekleştirirsiniz artık.". Bunu söyledikten sonra hemen mail adresimi istediler ve 2 dakika içerisinde yeni lisans numarasını gönderdiler. Bu şekilde yaparsan firmanın bir yerleri tutuşuyor ve size gerekli yardımı yapıyor sanırım.
Merhaba. Az önce bu siteden key satın aldım ve Volume mak yazıyor cmd ile baktığımda. Size nasıl bir geri dönüş sağladı temsilci ? Çünkü bana sürekli 1 bilgisayar için bu deyip duruyor.
Kusura bakmayın ama retail tam olarak nedir? Ben direkt olarak yukardaki attığı linkten alırsam bir sıkıntı çıkar mı? Teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için.
KullandıÄınız Windows sürümünün lisansını ve özelliklerini nasıl öÄrenebileceÄinize bakıyoruz. Söz konusu Windows lisanları olduÄunda, yeni bir lisans
Demek ki hakkını aramayanların aldığını doğru lisans sanmalarını bekliyorlar. Çok tuhaf cidden, belki de alan kişilerin çoğu nasıl kontrol edeceğini bilmediği için volume_mak lisans kullanıyor ve farkında değil. Ne zaman şu Türk firmaları ahlaklı işler yapacak cidden bilmiyorum.
@PCExpress Bunlar firmalara verilen lisanslar olduğu için ucuz fiyattan bütçelerine para kazandırıyorlar. Yani bu ürünleri Windows firmalara toplu olarak dağıtıyor.