Windows 10 Otomatik Fare Hızlanması Kapatma

KadirSMZ

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2016
Mesajlar
851
Çözümler
1
Yer
Karabük
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller arkadaşlar. Oyun oynarken fareyle ani hareketler yaptığımda işaretçi istediğim yerde durmuyor. Yani fareyi aniden sola çekince, fareyi havaya kaldırsam bile ekran sola dönmeye devam ediyor. Tabi bunlar bir saniye içinde olup bitiyor. CS:GO oynarken arkamda adam varsa dönüp vuramıyorum. Aniden 180 derece arkaya dönmeye çalışınca otomatik olarak 360 derece gibi bir dönüş yapıp aynı pozisyona geliyorum. Herhangi bir fare yazılımı kullanmıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Bloody V7M
  • Windows 10
  • MSI H110M Pro-VD
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller arkadaşlar. Oyun oynarken fareyle ani hareketler yaptığımda işaretçi istediğim yerde durmuyor. Yani fareyi aniden sola çekince, fareyi havaya kaldırsam bile ekran sola dönmeye devam ediyor. Tabii bunlar bir saniye içinde olup bitiyor. CS:GO oynarken arkamda adam varsa dönüp vuramıyorum. Aniden 180 derece arkaya dönmeye çalışınca otomatik olarak 360 derece gibi bir dönüş yapıp aynı pozisyona geliyorum. Herhangi bir fare yazılımı kullanmıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Bloody V7M
  • Windows 10
  • MSI H110M Pro-VD

Sorunu çözdün mü kanka? Aynısı bende de var. Yavaş dönüyor ve istediğim yerde durmuyor. FPS oyunlarında çok sıkıntı yaşıyorum.
 
Screenshot_2021-12-04-00-44-30-900_com.android.chrome.jpg


Şu adımlarda ki işaretçi hassasiyetini arttır kısmı açıksa onu kapatın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı