Ömer2344 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 122 30 Ağustos 2024 #1 Merhaba, bugün bilgisayarımda hata oldu, otomatik kurtarmadan CMD ile kod girmen lazım PC'de şifre olmamasına rağmen parola istiyor, yardımcı olur musunuz?
Merhaba, bugün bilgisayarımda hata oldu, otomatik kurtarmadan CMD ile kod girmen lazım PC'de şifre olmamasına rağmen parola istiyor, yardımcı olur musunuz?
KS KS Ömer2344 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 122 30 Ağustos 2024 #11 Yağız Efee dedi: Darbe almadıysa sıkıntı yoktur. Zaten USB ile bilgisayarı açtığınızda SSD gözükmüyorsa SSD bozulmuştur ordan anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Otomatik onarımda biraz gezdim bir yere tıkladım sonra freedos gibi oldu Yağız Efee dedi: Darbe almadıysa sıkıntı yoktur. Zaten USB ile bilgisayarı açtığınızda SSD gözükmüyorsa SSD bozulmuştur oradan anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki bozulduysa ne yapabilirim? Son düzenleme: 30 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Yağız Efee dedi: Darbe almadıysa sıkıntı yoktur. Zaten USB ile bilgisayarı açtığınızda SSD gözükmüyorsa SSD bozulmuştur ordan anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Otomatik onarımda biraz gezdim bir yere tıkladım sonra freedos gibi oldu Yağız Efee dedi: Darbe almadıysa sıkıntı yoktur. Zaten USB ile bilgisayarı açtığınızda SSD gözükmüyorsa SSD bozulmuştur oradan anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki bozulduysa ne yapabilirim?
Yağız Efee Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #12 Ömer2344 dedi: Otomatik onarımda biraz gezdim bir yere tıkladım sonra FreeDOS gibi oldu. Peki bozulduysa ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... SSD bozulduysa kurtarmak çok zor hocam. Profesyonel birisini bulmanız lazım. Artı 0 Eksi
Ömer2344 dedi: Otomatik onarımda biraz gezdim bir yere tıkladım sonra FreeDOS gibi oldu. Peki bozulduysa ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... SSD bozulduysa kurtarmak çok zor hocam. Profesyonel birisini bulmanız lazım.
KS KS Ömer2344 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 122 30 Ağustos 2024 #13 Yağız Efee dedi: SSD bozulduysa kurtarmak çok zor hocam. Profesyonel birisini bulmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Değiştirsek olur mu ? SSD ye bir müdahalede bulunmadım daha ne olduğunu bilmiyorum Artı 0 Eksi
Yağız Efee dedi: SSD bozulduysa kurtarmak çok zor hocam. Profesyonel birisini bulmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Değiştirsek olur mu ? SSD ye bir müdahalede bulunmadım daha ne olduğunu bilmiyorum