fenixqn3 Decapat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 51 16 Haziran 2019 #1 Bilgisayar açılırken parola girmek istemiyorum. Bunu nasıl kaldırabilirim? İnternetteki çözümleri denedim olmadı. Parola kaldırmak bu kadar zor olmamalı.
Bilgisayar açılırken parola girmek istemiyorum. Bunu nasıl kaldırabilirim? İnternetteki çözümleri denedim olmadı. Parola kaldırmak bu kadar zor olmamalı.
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2019 #2 Denetim masası -> Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması -> Kullanıcı Hesapları -> Parolayı kaldır Bu yöntem çalışmıyorsa diyecek bir şey yok.
Denetim masası -> Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması -> Kullanıcı Hesapları -> Parolayı kaldır Bu yöntem çalışmıyorsa diyecek bir şey yok.
umut055 Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 756 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #3 Başlata tıkla Windows hesabının fotoğrafına sağ tıkla Hesap ayarlarını değiştir Bunun yerine bir yerel hesapla oturum aç Geçerli parolanı gir Gelen ekranda parola kısımların boş bırak ve ileri tıkla Oturumu kapat ve bitir.
Başlata tıkla Windows hesabının fotoğrafına sağ tıkla Hesap ayarlarını değiştir Bunun yerine bir yerel hesapla oturum aç Geçerli parolanı gir Gelen ekranda parola kısımların boş bırak ve ileri tıkla Oturumu kapat ve bitir.