Kaydedilen her şeyi kaybettim
. Bilgisayar giriş ekranında her türlü parola yanlış diyor. Hatta geri yükleme noktasına döndüm ona rağmen olmadı. Daha yeni sıfırladım.
Kaydedilen her şeyi kaybettim. Bilgisayar giriş ekranında her türlü parola yanlış diyor. Hatta geri yükleme noktasına döndüm ona rağmen olmadı. Daha yeni sıfırladım.
Kaydedilen her şeyi kaybettim. Bilgisayar giriş ekranında her türlü parola yanlış diyor. Hatta geri yükleme noktasına döndüm ona rağmen olmadı. Daha yeni sıfırladım.
Bunlara ek olarak dosyaları aldıktan sonra başka bir kullanıcı hesabı oluşturup eskisini silebilirsiniz.Microsoft hesabı kullanıyorsanız kablolu bağlantı ile deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse bilgisayarınızı güvenli modda açarak kontrol ediniz.
Bu işlemler gerçekleştirildiğinde bilgisayarınız güvenli mod’ da başlayacaktır.
- Bilgisayarınızı klavyenizde bulunan “Shift” tuşuna basarak yeniden başlatınız.
- Açılan menüde bulunan “sorun gider” seçeneğine tıklayınız.
- Sonraki menüde “gelişmiş seçenekler” seçeneğine tıklayınız.
- Yeni açılan menüde “başlangıç ayarları” seçeneğini tıklayınız ve “yeniden başlat” butonuna basınız.
- Son olarak karşınıza çıkan ekranda 9 adet şeçenek olacaktır. Açılan ekranda F4 tuşuna basınız.
Eğer bu şekilde bilgisayarınız açılırsa parolanızı kaldırarak ya da değiştirdikten sonra bilgisayarınızı normal modda açmayı deneyiniz.
Microsoft hesabı kullanıyorsanız kablolu bağlantı ile deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse bilgisayarınızı güvenli modda açarak kontrol ediniz.
Bu işlemler gerçekleştirildiğinde bilgisayarınız güvenli mod’ da başlayacaktır.
- Bilgisayarınızı klavyenizde bulunan “Shift” tuşuna basarak yeniden başlatınız.
- Yeni açılan menüde “başlangıç ayarları” seçeneğini tıklayınız ve “yeniden başlat” butonuna basınız.
- Son olarak karşınıza çıkan ekranda 9 adet şeçenek olacaktır. Açılan ekranda F4 tuşuna basınız.
Eğer bu şekilde bilgisayarınız açılırsa parolanızı kaldırarak ya da değiştirdikten sonra bilgisayarınızı normal modda açmayı deneyiniz.
Elinde Windows USB'si varsa yeniden kur diski formatlamadan. Eski dosyalar Windows.old klasörüne taşınır.Kaydedilen her şeyi kaybettim. Bilgisayar giriş ekranında her türlü parola yanlış diyor. Hatta geri yükleme noktasına döndüm ona rağmen olmadı. Daha yeni sıfırladım.
Şunu baştan söyleseydiniz keşke.Cevabınız için teşekkürler fakat sıfırladım.
Microsoft hesabı kullanıyorsanız kablolu bağlantı ile deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse bilgisayarınızı güvenli modda açarak kontrol ediniz.
Bu işlemler gerçekleştirildiğinde bilgisayarınız güvenli mod'da başlayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.