Çözüldü Windows 10 parola yanlış hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kaydedilen her şeyi kaybettim . Bilgisayar giriş ekranında her türlü parola yanlış diyor. Hatta geri yükleme noktasına döndüm ona rağmen olmadı. Daha yeni sıfırladım.

Çözüm
Kaydedilen her şeyi kaybettim . Bilgisayar giriş ekranında her türlü parola yanlış diyor. Hatta geri yükleme noktasına döndüm ona rağmen olmadı. Daha yeni sıfırladım.

Microsoft hesabı kullanıyorsanız kablolu bağlantı ile deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse bilgisayarınızı güvenli modda açarak kontrol ediniz.

• Bilgisayarınızı klavyenizde bulunan “Shift” tuşuna basarak yeniden başlatınız.
  • Açılan menüde bulunan “sorun gider” seçeneğine tıklayınız.
  • Sonraki menüde “gelişmiş seçenekler” seçeneğine tıklayınız.
  • Yeni açılan menüde “başlangıç ayarları” seçeneğini tıklayınız ve “yeniden başlat” butonuna basınız.
  • Son olarak karşınıza çıkan ekranda 9 adet şeçenek olacaktır. Açılan ekranda F4 tuşuna basınız.
Bu işlemler gerçekleştirildiğinde bilgisayarınız güvenli mod’ da başlayacaktır.

Eğer bu şekilde bilgisayarınız açılırsa parolanızı kaldırarak ya da değiştirdikten sonra bilgisayarınızı normal modda açmayı deneyiniz.

Microsoft hesabı kullanıyorsanız kablolu bağlantı ile deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse bilgisayarınızı güvenli modda açarak kontrol ediniz.

• Bilgisayarınızı klavyenizde bulunan “Shift” tuşuna basarak yeniden başlatınız.
  • Açılan menüde bulunan “sorun gider” seçeneğine tıklayınız.
  • Sonraki menüde “gelişmiş seçenekler” seçeneğine tıklayınız.
  • Yeni açılan menüde “başlangıç ayarları” seçeneğini tıklayınız ve “yeniden başlat” butonuna basınız.
  • Son olarak karşınıza çıkan ekranda 9 adet şeçenek olacaktır. Açılan ekranda F4 tuşuna basınız.
Bu işlemler gerçekleştirildiğinde bilgisayarınız güvenli mod’ da başlayacaktır.

Eğer bu şekilde bilgisayarınız açılırsa parolanızı kaldırarak ya da değiştirdikten sonra bilgisayarınızı normal modda açmayı deneyiniz.

Çözüm
Bunlara ek olarak dosyaları aldıktan sonra başka bir kullanıcı hesabı oluşturup eskisini silebilirsiniz.

Sen yapmayabilirsin fakat diğerleri elbet bir şey yapacaktır.

Cevabınız için teşekkürler fakat sıfırladım .

Amaç?
Elinde Windows USB'si varsa yeniden kur diski formatlamadan. Eski dosyalar Windows.old klasörüne taşınır.

Arkadaşlar özür dilerim. Ben sadece arkadaşın ne istediğini anlamadım. Sıfırladım yazmış. Oradan dolayı anlamadım. Yani çözüm istediğini anlamadım.
Hem arkadaş zaten yardım istemiyor. Sıfırladım demiş. Biraz iyi galiba.

Yine şifre istiyor ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…