Windows 10 PIN kaldırma sorunu

Format atıp kurulum yaptıktan sonra ilginç bir şekilde pini kaldıramıyorum. Bütün yöntemleri denedim yardımcı olabilecek var mı? Ve Microsoft hesabımı kullanmak istiyorum yerel hesap değil, buna nereden bakabilirim? Netplwiz falan işe yaramıyor maalesef. Pini kaldırdığımda hotmail şifremi istiyor bu sefer açılışta.

Düzenleme: Netplwiz ekranında tiki kaldırıp uygula dediğimizde şifre isteyen kısma hotmail şifremi yazarak sorunu çözdüm. 😦

1.PNG 2.PNG 3.PNG

Son düzenleme:
Format atıp kurulum yaptıktan sonra ilginç bir şekilde pini kaldıramıyorum. Bütün yöntemleri denedim yardımcı olabilecek var mı? Ve Microsoft hesabımı kullanmak istiyorum yerel hesap değil, buna nereden bakabilirim? Gerçekten çıldırmak üzereyim. Netplwiz falan işe yaramıyor maalesef. Pini kaldırdığımda hotmail şifremi istiyor bu sefer açılışta.

Eki Görüntüle 469540Eki Görüntüle 469542Eki Görüntüle 469545
Öncelikle resimde gördüğüm kadarıyla zaten bir pin kullanımınız yok. Normalde pin kullansaydınız o ekranda değiştir veya kaldır yazmalıydı. Ben de pin kullanıyorum. Resimden bakabilirsiniz. Microsoft hesabınızı anladığım kadarıyla kullanıyorsunuz. Ama karışık bir durum var sanki. Tam istediğinizi anlatamadığınızı düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 156
Öncelikle resimde gördüğüm kadarıyla zaten bir pin kullanımınız yok. Normalde pin kullansaydınız o ekranda değiştir veya kaldır yazmalıydı. Ben de pin kullanıyorum. Resimden bakabilirsiniz. Microsoft hesabınızı anladığım kadarıyla kullanıyorsunuz. Ama karışık bir durum var sanki. Tam istediğinizi anlatamadığınızı düşünüyorum.
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Biraz karıştırarak düzelttim. Düzenleme ekleyerek nasıl çözdüğümü belirttim hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı