Windows 10 Pro 2004 için 20 Eylül güncelleme geldi mi?

focus_57

Centipat
Katılım
14 Temmuz 2020
Mesajlar
93
Arkadaşlar selam. Bugün benim arkadaşa Windows Update gelmiş. Ama bana gelmedi. Ben 2004 kullanıyorum ama sanırım onun ki 2004 değil bununla alakalı olabilir mi? Daha geçen hafta yaklaşık 4 tane falan güncelleme yapmıştı Windows.
 
Bazı Microsoft uygulamalarına gelebiliyor, en çok da Edge tarayıcısına. Ben de Win 10 Pro 2004 kullanıyorum güncelleme gelmedi. Bu Bilgisayar'a girip sağ tıklayıp özelliklere basın, orada hangi sürüm olduğu yazıyor oradan kontrol edin.
 
Şu yazıyı biri çevirip atsa efsane olur.
Kendim çevirmeye üşendim bir sayfadan atıyorum.

Dosya Gezgini

Dosya Gezgini’nde bulunan arama kısmında, açılır menüdeki veriye sağ tıklarsanız önceki aramaları kaldırabileceğiniz bir seçenek görebilirsiniz.

Ayrıca, daha önce Ev Grubu’nu kullanmış olan kullanıcılar artık kullanımdan kaldırıldığına ilişkin bir bildirim görmeyecekler.

Ayarlar’daki Yenilikler
Wi-Fi


Bilgisayarınıza bu yeni güncellemeyi yüklediğinizde, Hotspot 2.0 ayarının Wi-Fi ayar sayfasından kaldırıldığını fark edebilirsiniz.

Gizlilik

Microsoft, Windows 10 20H2 güncelleştirmesinin bir parçası olarak Gizlilik ayarları sayfasına İndirilenler Klasörü’nü ekliyor.

Windows Update

Windows Update ayarları sayfasında, bilgisayarınıza hangi isteğe bağlı güncelleştirmelerin el ile yükleneceğini görüntülemenize ve karar vermenize olanak tanıyan sayfayı açmanızı sağlayan yeni bir “İsteğe bağlı güncelleştirmeleri görüntüle” bağlantısı bulunuyor.


İsteğe bağlı güncelleştirmeler, sürücüleri (yazıcılar, kameralar, ağ bağdaştırıcıları vb. Gibi), özellik güncelleştirmelerini ve aylık güvenlikle ilgili olmayan kalite güncelleştirmelerini içeren Windows 10’un çalışması için gerekli olmayan güncelleştirmelerdir.

Sistem Üzerindeki Yenilikler
Kurulum


20H2 güncelleştirmesinde Windows 10, aile üyelerinizi Microsoft hesabınızdan yönetirken birden çok hesabı yapılandırmanıza olanak tanıyan yeni bir “Aile grubu kurulumu” sunmaktadır.

Windows Kurtarma

Windows RE (Kurtarma Ortamı) artık kurtarma araçlarına erişmek için yönetici parolası gerektirmiyor.
 

Geri
Yukarı