Windows 10 PRO 2020 Ucuz ve Kalıcı KEY

mfgsivaas5880

Hectopat
Makaleler
2
Yeni bilgisayar aldım. İşletim sistemsiz aldım. Windows 10 PRO kullanıyorum.
-Retail KEY nedir, OEM key nedir?
-Ucuz ve güvenilir KEY önerebilir misiniz? Format attığımda gitmesin.

Bu başlıkta istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz. Piyasada şu an satılan keylere oem deselerde mak key çıkıyor. Satıcı firmalar keyin türünü net söylemiyor. Retail keyleride 150 tl ye satan bir yer vardı.

Geçen yıl yaklaşık 8-10 Türk lirasına satın almıştım. Format attığınızda gitmiyor veya tekrar Key'i girmeniz gerekmiyor. Otomatik olarak BIOS'a kayıt oluyor. Her zaman internette satılmıyor sanırım. Sürekli güvenilir siteleri takip ederek satın alabilirsiniz.

Bu başlıkta istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz. Piyasada şu an satılan keylere oem deselerde mak key çıkıyor. Satıcı firmalar keyin türünü net söylemiyor. Retail keyleride 150 tl ye satan bir yer vardı.
Bu siteden alsam olur mu?

Ben lisansbudur.com sitesinden almışım birkaç hafta önce. OEM Key söylemelerine rağmen MAK Key çıktı. Uğraşmadım açıkcası. Başka bir site ile de iletişime geçmiştim. Orası da MAK da olabilir, OEM de çıkabilir, biz de bilmiyoruz demişlerdi. Artık şans, alıp gececeksin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı