Windows 10 Pro 3,30 ₺

Hocam, şu senaryoda; bilgisayarını satabilirsin ve satın alan kişi bilgisayarın içindeki windows işletim sistemini kullanmaya devam eder ve bu artık ona aittir.

Sorun şu bu key kodları insanların bilgisayarlarının içinden çalınmış key kodları olması. Size satanların aynı key kodunu farklı birine daha satana ya da bu key kodu ile farklı birileri etkinleştirme yapana kadar güvenilir. Sonrasında Windows'u Etkinleştir Etiketini tekrar görürsünüz. Bu key kodlarının uzunca listeleri korsan key sitelerinde bulunmaktadır. Anahtarların Google aramalarında çıkmaması bir şeyi değiştirmez.

retail key nedir?
Retail KEY/Lisans Nedir? Retail, perakende anlamına gelmektedir. Retail lisanslar Microsoft hesabına işler ve OEM lisansların tersine birden fazla bilgisayarda kullanılabilir fakat aynı anda kullanım gerçekleştirilemez.

Sonuç olarak ucuz mu?
-ucuz.
Ama bedava ucuzdan daha ucuzdur.


Çikolatanın faydaları var mıdır?



çıkolata yararları ile ilgili görsel sonucu


Çikolatanın başlıca faydalar şunlardır;

· İçinde bulunan flavonoidler ve potasyum sayesinde tansiyonun düşmesine yardımcı olur. · Kanser hücrelerini azaltır. · Enerji verir. · İçinde bulunan ve rahatlatıcı bir etkisi olan triptofan sayesinde stresi azaltır, mutluluk verir.
3.5 TL'ye satılan çikolatalar gerçek mi sanıyorsun? Tamamen zararlı maddeler içeriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı