XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.806 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #71 ustaaaaa dedi: Allah'tan bilindik bir siteden aldık. Kart açısından bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: Elemanlar cevap vermeye tenezzül bile etmemiş ya Genişletmek için tıkla... Olmadı Trendyol'la iletisime gecersiniz. Önceden kontrol etmediğimden dolayı özür dilerim.
ustaaaaa dedi: Allah'tan bilindik bir siteden aldık. Kart açısından bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: Elemanlar cevap vermeye tenezzül bile etmemiş ya Genişletmek için tıkla... Olmadı Trendyol'la iletisime gecersiniz. Önceden kontrol etmediğimden dolayı özür dilerim.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.327 Çözümler 53 6 Nisan 2025 #72 XPlasma dedi: Olmadı Trendyol'la iletisime gecersiniz. Önceden kontrol etmediğimden dolayı özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne olacak ya Allah aşkına . Zaten bunun olağan bir durum olacağını bilerek aldım. Kimse çıkıp da bir şey demez.
XPlasma dedi: Olmadı Trendyol'la iletisime gecersiniz. Önceden kontrol etmediğimden dolayı özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne olacak ya Allah aşkına . Zaten bunun olağan bir durum olacağını bilerek aldım. Kimse çıkıp da bir şey demez.
carpexx Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 295 Çözümler 2 6 Nisan 2025 #73 Noldu ya dolandırıldınız mı?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #74 XPlasma dedi: Hocam emin misiniz satılabileceğine? Genişletmek için tıkla... Eminim, belki hayrına bile dağıtılabilir.
XPlasma dedi: Hocam emin misiniz satılabileceğine? Genişletmek için tıkla... Eminim, belki hayrına bile dağıtılabilir.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.806 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #75 Burak Karabal dedi: Hocam ne olacak ya Allah aşkına . Zaten bunun olağan bir durum olacağını bilerek aldım. Kimse çıkıp da bir şey demez. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 veya 4. sayfada 50 tane aldım demişti biri satarım diye. Ona ne olacak
Burak Karabal dedi: Hocam ne olacak ya Allah aşkına . Zaten bunun olağan bir durum olacağını bilerek aldım. Kimse çıkıp da bir şey demez. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 veya 4. sayfada 50 tane aldım demişti biri satarım diye. Ona ne olacak
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.327 Çözümler 53 6 Nisan 2025 #76 balkann dedi: Eminim. Genişletmek için tıkla... İlan piyasada yok
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #77 XPlasma dedi: Hocam 3 veya 4. sayfada 50 tane aldim demişti biri satarım diye. Ona ne olacak Genişletmek için tıkla... 100TL mi isteyeceğim geri ne olacak başka
XPlasma dedi: Hocam 3 veya 4. sayfada 50 tane aldim demişti biri satarım diye. Ona ne olacak Genişletmek için tıkla... 100TL mi isteyeceğim geri ne olacak başka
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 752 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #78 XPlasma dedi: Olmadı Trendyol'la iletisime gecersiniz. Önceden kontrol etmediğimden dolayı özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Yahu ne özürü hocam sen iyilik ettin yolladın. Kontrol etmek bizim sorumluluğumuzdaydı.
XPlasma dedi: Olmadı Trendyol'la iletisime gecersiniz. Önceden kontrol etmediğimden dolayı özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Yahu ne özürü hocam sen iyilik ettin yolladın. Kontrol etmek bizim sorumluluğumuzdaydı.
carpexx Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 295 Çözümler 2 6 Nisan 2025 #79 Meblağ az gibi görülebilir ama damlaya damlaya göl olur derler adam iyi para kazanmışta olabilir böyle şeylere bu ülkede güvenmek biraz fazla iyi niyete kaçıyor.
Meblağ az gibi görülebilir ama damlaya damlaya göl olur derler adam iyi para kazanmışta olabilir böyle şeylere bu ülkede güvenmek biraz fazla iyi niyete kaçıyor.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #80 Burak Karabal dedi: İlan piyasada yok Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan bedavaya kupon kazandığıma seviniyorum şu an müşteri temsilcisiyle iletişime geçip kötü deneyimden kaynaklı kupon talep edeyim bari
Burak Karabal dedi: İlan piyasada yok Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan bedavaya kupon kazandığıma seviniyorum şu an müşteri temsilcisiyle iletişime geçip kötü deneyimden kaynaklı kupon talep edeyim bari