Selamünaleyküm arkadaşlar yeni almış olduğum bilgisayarı bilgisayarcıya götürdüm format attırdım. Windows 10 Pro'yu crackledi normal de ben internet üzerinden OEM key almıştım ama o ara söylemeyi unuttum şimdi FACEIT anticheati yükleyemiyorum bunun sebebi Windows'ta güncellemem olması ama yapamıyorum. Hatayla karşılaşıldı hata kodu (0x80070422) diyor etkinleştirmeden OEM keyi girdim kabul etti ama hala o sorun kalkmıyor. Bunu nasıl düzelteceğim ben?
Bu arkadaşın dediği de olmazsa format atan bilgisayarcının yüklediği Windows sürümünden kaynaklanıyor olabilir. Temiz format atabilirsin çok kısa sürede flash bellegin varsa.
Windows 10 ve Windows 11 kullanıcı hesaplarını eklemeyi öğrenin. Hesap ile her kişi ayrı dosyalara, tarayıcı sık kullanılanlarına ve özel bir masaüstüne sahiptir.
Windows 10 ve Windows 11 kullanıcı hesaplarını eklemeyi öğrenin. Hesap ile her kişi ayrı dosyalara, tarayıcı sık kullanılanlarına ve özel bir masaüstüne sahiptir.
Bu arkadaşın dediği de olmazsa format atan bilgisayarcının yüklediği Windows sürümünden kaynaklanıyor olabilir. Temiz format atabilirsin çok kısa sürede flash bellegin varsa.
Tekrar söylüyorum yüklenen Windows sürümüyle alakalı format atmak en kesin çözüm.
Ya da. DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth
CMD açıp bu komutları kullanabilir bilgisayarınız Windows'taki eksik dosyaları yüklemesini veya bozuk dosyaları onarmasını umarsınız saatlerce uğraşıp bir sonuç elde etme olasılığınız düşük.