Windows 10 Pro hata (0x80070422)

deamonicaz

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar yeni almış olduğum bilgisayarı bilgisayarcıya götürdüm format attırdım. Windows 10 Pro'yu crackledi normal de ben internet üzerinden OEM key almıştım ama o ara söylemeyi unuttum şimdi FACEIT anticheati yükleyemiyorum bunun sebebi Windows'ta güncellemem olması ama yapamıyorum. Hatayla karşılaşıldı hata kodu (0x80070422) diyor etkinleştirmeden OEM keyi girdim kabul etti ama hala o sorun kalkmıyor. Bunu nasıl düzelteceğim ben?

Dosya Ekleri

• {9026DF55-9869-44B7-B199-0FF1AE3A0E16}.png.jpg
    {9026DF55-9869-44B7-B199-0FF1AE3A0E16}.png.jpg
    175 KB · Görüntüleme: 250
Windows + R yapın ve gelen ekrana services.msc yazın. Buradan Update'i bulup başlangıç türünü otomatik olarak ayarlayın.

Bu arkadaşın dediği de olmazsa format atan bilgisayarcının yüklediği Windows sürümünden kaynaklanıyor olabilir. Temiz format atabilirsin çok kısa sürede flash bellegin varsa.

Yerel yönetici hesabı oluşturup deneyin.

Denedim hala aynı hata.

Maalesef olmuyor hata veriyor.

Son düzenleme:
Bu arkadaşın dediği de olmazsa format atan bilgisayarcının yüklediği Windows sürümünden kaynaklanıyor olabilir. Temiz format atabilirsin çok kısa sürede flash bellegin varsa.

Sizi sınırlı kullanıcı mı yaptı acaba?
Gelen hata nedir?

Erişim engeli var.

Yerel yönetici hesabı oluşturup deneyin.

Bir şey sormak istiyorum Windows'u USB'siz yeniden yükleyebilir miyim? Yükleyebilsem de içindeki oyunlar uygulamalar silinmek zorunda mı?

Denedim hala aynı hata.

Maalesef olmuyor hata veriyor.

Tekrar söylüyorum yüklenen Windows sürümüyle alakalı format atmak en kesin çözüm.
Ya da.
DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth

CMD açıp bu komutları kullanabilir bilgisayarınız Windows'taki eksik dosyaları yüklemesini veya bozuk dosyaları onarmasını umarsınız saatlerce uğraşıp bir sonuç elde etme olasılığınız düşük.

Burada daha detaylı mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı