AverageCoDEnjoyer Picopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 169 Yer Verdansk 19 Eylül 2021 #11 st0rm1 dedi: itemsatis.com sitesinde satış yapmaktaydım fakat işleri büyütmek istiyorum o yüzden hangi forumda yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Burada satabilirsin gerekli kuralları sağlıyorsan.
st0rm1 dedi: itemsatis.com sitesinde satış yapmaktaydım fakat işleri büyütmek istiyorum o yüzden hangi forumda yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Burada satabilirsin gerekli kuralları sağlıyorsan.
S st0rm1 Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 54 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #12 AverageCoDEnjoyer dedi: Var diye biliyorum kimlik ile kayıt oluyorsun sonuçta 18 yaşının altındakilerin satış yapabileceğini sanmam bir vergi ödeme sorumluluğuda giriyor işin içine. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altıyım maalesef ki yapamam. Amazon'da var mı? Orada belki yapabilirim.
AverageCoDEnjoyer dedi: Var diye biliyorum kimlik ile kayıt oluyorsun sonuçta 18 yaşının altındakilerin satış yapabileceğini sanmam bir vergi ödeme sorumluluğuda giriyor işin içine. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altıyım maalesef ki yapamam. Amazon'da var mı? Orada belki yapabilirim.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.946 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 19 Eylül 2021 #13 st0rm1 dedi: Bir ücret ödüyor muyuz ve yaş sınırlaması var mı? Genişletmek için tıkla... Araştırman daha iyi olur, bilemiyorum. Aa, Sahibinden üzerine de ilan verebilirsin. Orada da satış yapanlar var.
st0rm1 dedi: Bir ücret ödüyor muyuz ve yaş sınırlaması var mı? Genişletmek için tıkla... Araştırman daha iyi olur, bilemiyorum. Aa, Sahibinden üzerine de ilan verebilirsin. Orada da satış yapanlar var.
S st0rm1 Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 54 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #14 AverageCoDEnjoyer dedi: Burada satabilirsin gerekli kuralları sağlıyorsan. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim peki? Technopat güvendiğim forumlardan bir tanesi burası uygun benim için tabii.
AverageCoDEnjoyer dedi: Burada satabilirsin gerekli kuralları sağlıyorsan. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim peki? Technopat güvendiğim forumlardan bir tanesi burası uygun benim için tabii.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.946 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 19 Eylül 2021 #15 st0rm1 dedi: Nasıl yapabilirim peki? Technopat güvendiğim forumlardan bir tanesi burası uygun benim için tabii. Genişletmek için tıkla... Burada satışı yasak maalesef. Ben de elimdeki fazla anahtarı satmak için ilan açmıştım reddedilmişti.
st0rm1 dedi: Nasıl yapabilirim peki? Technopat güvendiğim forumlardan bir tanesi burası uygun benim için tabii. Genişletmek için tıkla... Burada satışı yasak maalesef. Ben de elimdeki fazla anahtarı satmak için ilan açmıştım reddedilmişti.
S st0rm1 Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 54 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #16 KojiroHyuga04 dedi: Burada satışı yasak maalesef. Ben de elimdeki fazla anahtarı satmak için ilan açmıştım reddedilmişti. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgilendirme için. Başka önerisi olan var mı arkadaşlar satış için uygun bir site.
KojiroHyuga04 dedi: Burada satışı yasak maalesef. Ben de elimdeki fazla anahtarı satmak için ilan açmıştım reddedilmişti. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgilendirme için. Başka önerisi olan var mı arkadaşlar satış için uygun bir site.