J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 13 Haziran 2020 #11 Tortue dedi: Şöyle bir satıcı var, Windows 10 Pro sürümünü oldukça ucuza satıyor. Eki Görüntüle 590678 Bu ürünü aldım diyelim, etkinleştirme yaptım. Format sonrası uçup gitme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Satın alma geçmişime baktım bu kullanıcıdan Steam Key almıştım içinden en fazla 5 TL en az 3 TL oyun çıkar denmişti 4 TL'lik oyun çıkmıştı güvenilir.
Tortue dedi: Şöyle bir satıcı var, Windows 10 Pro sürümünü oldukça ucuza satıyor. Eki Görüntüle 590678 Bu ürünü aldım diyelim, etkinleştirme yaptım. Format sonrası uçup gitme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Satın alma geçmişime baktım bu kullanıcıdan Steam Key almıştım içinden en fazla 5 TL en az 3 TL oyun çıkar denmişti 4 TL'lik oyun çıkmıştı güvenilir.
AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 13 Haziran 2020 #12 Tortue dedi: 999 TL yerine 4 TL dediğine takılmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Ona takılan kim ki? Bir ara her yerde (ptt ve hb dahil) yasaklandığında sadece bu site satış yapmayı sürdürdü. Emeğe saygı.
Tortue dedi: 999 TL yerine 4 TL dediğine takılmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Ona takılan kim ki? Bir ara her yerde (ptt ve hb dahil) yasaklandığında sadece bu site satış yapmayı sürdürdü. Emeğe saygı.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Haziran 2020 #13 Silinen üye dedi: Satın alma geçmişime baktım bu kullanıcıdan Steam Key almıştım içinden en fazla 5 TL en az 3 TL oyun çıkar denmişti 4 TL'lik oyun çıkmıştı güvenilir. Genişletmek için tıkla... O halde bi' sipariş verelim, puro kullanalım biraz da.
Silinen üye dedi: Satın alma geçmişime baktım bu kullanıcıdan Steam Key almıştım içinden en fazla 5 TL en az 3 TL oyun çıkar denmişti 4 TL'lik oyun çıkmıştı güvenilir. Genişletmek için tıkla... O halde bi' sipariş verelim, puro kullanalım biraz da.
E ergin32 Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 20 13 Haziran 2020 #14 Tortue dedi: Şöyle bir satıcı var, Windows 10 Pro sürümünü oldukça ucuza satıyor. Eki Görüntüle 590678 Bu ürünü aldım diyelim, etkinleştirme yaptım. Format sonrası uçup gitme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Retail ve oem lisanslar formattan sonra kullanılabiliyor sadece
Tortue dedi: Şöyle bir satıcı var, Windows 10 Pro sürümünü oldukça ucuza satıyor. Eki Görüntüle 590678 Bu ürünü aldım diyelim, etkinleştirme yaptım. Format sonrası uçup gitme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Retail ve oem lisanslar formattan sonra kullanılabiliyor sadece
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Haziran 2020 #15 ergin32 dedi: Retail ve OEM lisanslar formattan sonra kullanılabiliyor sadece. Genişletmek için tıkla... Peki bu lisans tam olarak ne oluyor? Formattan sonra kaybolup gidecekse ya da tekrar kullanamazsam vesaire (aynı anakartta) ne anladım o işten.
ergin32 dedi: Retail ve OEM lisanslar formattan sonra kullanılabiliyor sadece. Genişletmek için tıkla... Peki bu lisans tam olarak ne oluyor? Formattan sonra kaybolup gidecekse ya da tekrar kullanamazsam vesaire (aynı anakartta) ne anladım o işten.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 13 Haziran 2020 #16 Tortue dedi: Peki bu lisans tam olarak ne oluyor? Formattan sonra kaybolup gidecekse ya da tekrar kullanamazsam vesaire (aynı anakartta) ne anladım o işten. Genişletmek için tıkla... O büyük ihtimal volume/mak Key'dir kaybolmaz
Tortue dedi: Peki bu lisans tam olarak ne oluyor? Formattan sonra kaybolup gidecekse ya da tekrar kullanamazsam vesaire (aynı anakartta) ne anladım o işten. Genişletmek için tıkla... O büyük ihtimal volume/mak Key'dir kaybolmaz
E ergin32 Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 20 13 Haziran 2020 #17 Tortue dedi: Peki bu lisans tam olarak ne oluyor? Formattan sonra kaybolup gidecekse ya da tekrar kullanamazsam vesaire (aynı anakartta) ne anladım o işten. Genişletmek için tıkla... 3 tür lisans vardır: 1-) Normal lisans: 1 aktivasyon hakkı vardır. Süresiz kullanım 2-) Retail lisans: Format sonrası da kullanılır. Süresizdir. 3-) Oem lisans: Format sonrası da kullanılır. Anakarta yazılır. Bir daha anahtar girmenize gerek kalmaz. Süresizdir. Bu satılan muhtemelen normal lisans
Tortue dedi: Peki bu lisans tam olarak ne oluyor? Formattan sonra kaybolup gidecekse ya da tekrar kullanamazsam vesaire (aynı anakartta) ne anladım o işten. Genişletmek için tıkla... 3 tür lisans vardır: 1-) Normal lisans: 1 aktivasyon hakkı vardır. Süresiz kullanım 2-) Retail lisans: Format sonrası da kullanılır. Süresizdir. 3-) Oem lisans: Format sonrası da kullanılır. Anakarta yazılır. Bir daha anahtar girmenize gerek kalmaz. Süresizdir. Bu satılan muhtemelen normal lisans
AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 13 Haziran 2020 #18 ergin32 dedi: 3 tür lisans vardır: 1-) Normal lisans: 1 aktivasyon hakkı vardır. Süresiz kullanım 2-) Retail lisans: Format sonrası da kullanılır. Süresizdir. 3-) Oem lisans: Format sonrası da kullanılır. Anakarta yazılır. Bir daha anahtar girmenize gerek kalmaz. Süresizdir. Bu satılan muhtemelen normal lisans Genişletmek için tıkla... Aynı kodu başka pc ye girebilir miyiz? Mert Ayıboğan dedi: O büyük ihtimal volume/mak Key'dir kaybolmaz Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu daha önce hiç duymadım, açıklayabilir misiniz?
ergin32 dedi: 3 tür lisans vardır: 1-) Normal lisans: 1 aktivasyon hakkı vardır. Süresiz kullanım 2-) Retail lisans: Format sonrası da kullanılır. Süresizdir. 3-) Oem lisans: Format sonrası da kullanılır. Anakarta yazılır. Bir daha anahtar girmenize gerek kalmaz. Süresizdir. Bu satılan muhtemelen normal lisans Genişletmek için tıkla... Aynı kodu başka pc ye girebilir miyiz? Mert Ayıboğan dedi: O büyük ihtimal volume/mak Key'dir kaybolmaz Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu daha önce hiç duymadım, açıklayabilir misiniz?
E ergin32 Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 20 13 Haziran 2020 #19 AX400 dedi: Aynı kodu başka pc ye girebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hayır tek pc aktivasyonlu
AX400 dedi: Aynı kodu başka pc ye girebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hayır tek pc aktivasyonlu
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.877 Çözümler 10 Yer İstanbul 13 Haziran 2020 #20 Bende aldım attığınız linkten. İhtiyacım yok ama dursun bir kenarda 4 TL uygun baya. Eğer sorun olursa da 4 TL yanmış olur çok büyük bir kayıp değil. Denemeye değer
Bende aldım attığınız linkten. İhtiyacım yok ama dursun bir kenarda 4 TL uygun baya. Eğer sorun olursa da 4 TL yanmış olur çok büyük bir kayıp değil. Denemeye değer