Windows 10 Pro lisansı nasıl 50TL olabiliyor?

Yani, ben de öyle düşünüyorum fakat güvenlik açısından bir problem yarattığı söylenmiyor.

KMSpico ya da korsan etkinleştirme uygulamalarından daha güvenli ucuz lisanslar ama birçoğunun orijinal lisans anahtarı olmadığından emin olun. Belki aldıktan birkaç gün sonra lisans patlar, bilemezsin.

Hocam bu keylerden birini aldı arkadaşım ve Microsoft hesabından kodlar verildi bize telefonla etkinleştirme için, satıcıya gönderdik hallettik dedi ve oldu. Online aktif etme olmuyormuş ne alakaysa artık, bir sıkıntı yaratır mı?

İşte tamamen orijinali lisans anahtarı değildir o yüksek ihtimal, garanti vermiyorum. Orijinal olsa neden Online aktif etme olmasın? Bir açıktan faydalanıyorlar sanırım.
 
İşte tamamen orijinali lisans anahtarı değildir o. Orijinal olsa neden Online aktif etme olmasın? Bir açıktan faydalanıyorlar sanırım.
Haklısınız ama en azından KMSPico'dan daha güvenilirdir herhalde, değil mi? PC'ye bir şey olmasın da. :D
 
Haklısınız ama en azından KMSpico'dan daha güvenilirdir herhalde, değil mi? PC'ye bir şey olmasın da. :D

Evet, KMSpico'dan daha güvenilir. En fazla lisans bir süre sonra geçersiz sayılabilir. PC'ye bir şey olmaz.
 
O fiyata satılan kodların hepsi orijinal yada bir takım grup hacker tarafından çalınıp piyasaya geçen kodlar. Orijinal muhabbeti ise Windows 7 anahtarları Windows 10 kurulurken de kullanabilir olması(Kaynak). Alınan anahtar güvenlidir kullanılabilinir Microsoft yakalayana kadar.
 
Yahu bu key ile win11 yükseltme bile yaptık. Bişeyin yakalandığı yok. 2 bilgisayara aldım 6 sene oldu diğer bilgisayarı emekli ettim hala yakalamadı.

Belki de lisans satmaktan daha karlı bir yöntem bulmuşlardır ve bu karı sürdürebilmek için windowz kullanımını teşvik maksatlı müsaade ediyorlardır?

Yoksa bu firmanın karı olmasa şimdiye böylece duracağına inanıyor musunuz?
 
Bir kısmı o 3900TL olanlar, birden fazla kez etkinleştirilebildiği için alıp dağıtılabiliyor. Bir kısmı şirketler dağıtılan keyler, onlar da çok fazla kez etkinleştirilebiliyor. En fazla olan kısım ise şöyle; belki biliyorsunuzudur W7, W8 ve W8.1'den W10'a geçiş ücretsiz olmuştu, bu sayede W 7, 8, 8.1 keyleri 10'un keyleri de olmuştu. Böylece elinde 7, 8 ve 8.1 keyleri olanlar bunları 10 olarak daha ucuzdan satabiliyorlar. E kalan kısım da korsan zaten.
Alınan keyler genelde orijinal yani. Türleri var OEM, MAK falan diye, yazdığım kısımlardan her biri farklı tip keyler, ama orijinaller.
Yanlış isem düzeltiniz, tamamen emin olduğum bir konu değil bildiğimi yazdım.
 
Arkadaşlar, bildiğiniz gibi Windows 10'a mayıs güncellemesinde artık Windows 7 keyleri Windows 10'da kullanılabiliyor. İşte bu ucuz keylerin çoğu Windows 7 keyleri oluyor. Ama bu keyleri kullandığınızda Microsoft sizden desteği kesiyor tabii.
 

Geri
Yukarı