Windows 10 Pro sürekli donuyor

Fsp

Centipat
Daha fazla  
Dün PC'yi 8.1'den 10Pro'ya yukselttim tech worm kanalini izledim ne derse yaptim USB ile yukselttim. Her neyse Windows Update kismindan da güncellemeleri yaptım fakat bilgisayar donup kalıyor. Mouse falan çalışmıyor. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Yeniden başlayınca da siyah ekranda kalıyor sürekli basınca açılıyor. Ne yapacağım?

Sistem belirtir misiniz ?

benim bilgisayar 8gb ram 256 gb ssd ben home kullanıyorum memnunum ram 4 gb ise prodan home geçmenizi öneririm

Arkadaşlar dün PC'ye Windows 10 yükledim.

USB ile yükledim ilk önce ISO dosyası indirdim sonra Rufus programı ile flasha attım BIOS'tan ayarları yaparak da Windows 10 yüklemiş oldum, PC açıldığında da Windows Update ile tüm güncellemeleri yaptım, Windows 10 Home olarak inmişti PC'ye. Ben de ürün anahtarı ile Windows 10 Pro yapmıştım her neyse.

Görev yöneticisine girdim girdigim an bir dondu imleç oynamıyordu klavye çalışmıyordu, ben de yeniden başlattim bu sefer de siyah ekranda kaldı PC açılmadı, en sonunda açmayı başardım 2 dk PC'yi kullandım düzeldi sandım yine kilitlendi döngüye girdi, hiçbir işlem yapamadım. Ben de kurtarma ayarına girerek sıfırla dedim 2 saat bekledikten sonra yine siyah ekranda kaldı hala da öyle açmaya çalışıyorum açılmıyor, sadece BIOS'a giriyor şu an bilgisayarciya da götüremem.

Sistem:

Dosya Ekleri

• 20230320_185929.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 20230320_185953.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…