Windows 10 Pro Wi-Fi bağlantı sorunu

Barış Dinç

Hectopat
Yer
BAYRAKLI
Daha fazla  
Selamlar herkese Windows10 Pro'yu kullanıyorum 2 yıldır son 1haftadır Wi-Fi'de türlü türlü sorunlar çıkartmaya başladı.
Not: Modem güncel - sürücüler güncel - modem ve bilgisayar sıkıntısız.
Normal kullanırken olmasına rağmen interneryok, güvenli yazması bağlı, güvenli yazmasına rağmen sayfaları açmaması 3-4DK'da bir bağlantı kesilmesi otomatik.
Tekrar bağlan dediğimde bu ağa bağlanılamıyor demesi unut deyip tekrar bağlanıp anahtarı girince bile 7-8DENEMEDE bağlanıyorum. Sürekli bu ağa bağlanılamıyor falan diyor.

Bunun çözümü var mıdır yok mudur internette Windows'u etkinleştirin demiş millet ama zaten orijinal Windows 10 Pro.
Moderatörlere ve tüm Technopat severlerine günaydın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese Windows10 Pro'yu kullanıyorum 2 yıldır son 1haftadır Wi-Fi'de türlü türlü sorunlar çıkartmaya başladı.
Not: Modem güncel - sürücüler güncel - modem ve bilgisayar sıkıntısız.
Normal kullanırken olmasına rağmen interneryok, güvenli yazması bağlı, güvenli yazmasına rağmen sayfaları açmaması 3-4DK'da bir bağlantı kesilmesi otomatik.
Tekrar bağlan dediğimde bu ağa bağlanılamıyor demesi unut deyip tekrar bağlanıp anahtarı girince bile 7-8DENEMEDE bağlanıyorum. Sürekli bu ağa bağlanılamıyor falan diyor.

Bunun çözümü var mıdır yok mudur internette Windows'u etkinleştirin demiş millet ama zaten orijinal Windows 10 Pro.
Moderatörlere ve tüm Technopat severlerine günaydın.

Laptop kullanıyor isen Wi-Fi soketi terinden oynamış olabilir.

Bilgisayarın kablosuz ağ aygıtına dair bir bilgi bulamadım. Aygıt yöneticisine girip kablosuz ağ aygıtının ismini ve donanım kimliğini paylaşır mısın? Sürücü güncellemeyi deneyeceğiz.

Dosya Ekleri

• ayg.jpg
    ayg.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 41

Buradan indirip güncellemeyi dener misin? Sorun devam ederse eski sürücüye dön butonuna basarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun sürücüyle alakalı değilse deneme yanılma yaparsın. Diğer cihazlarda Wi-Fi ile bağlanınca kesinti oluyor mu onu test edersin. Eğer olursa da modemi değiştirirsin. Olmazsa da laptoptaki Wi-Fi kartını değiştirirsin.

Buradan indirip güncellemeyi dener misin? Sorun devam ederse eski sürücüye dön butonuna basarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun sürücüyle alakalı değilse deneme yanılma yaparsın. Diğer cihazlarda Wi-Fi ile bağlanınca kesinti oluyor mu onu test edersin. Eğer olursa da modemi değiştirirsin. Olmazsa da laptoptaki Wi-Fi kartını değiştirirsin.

Laptop'un ekran çerçevesi kırık menteşeler kırıl kapatamıyorum ekranı kapatma düğmesinin civarlarına laptop'tan 2tuşunun civarlarına tıklayınca kapanıyor içi toz bağladı pamuk gibi 8USB portunun 2'si çalışıyor kamerası çalışmıyor yani letgo'da satsan 100TL etmez içini açıp değiştirmeye yazık olur gerek yok paramda yok yenisini alamıyorum şimdilir sorun olmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı