Windows 10 Pro'da ''Özellikler'' bölümüne girilmiyor

EagLe_333

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Son sürüm, güncel Windows 10 Pro kullanıyorum fakat bir sorun var; ''Bu bilgisayar''a sağ tıklayıp ''Özellikler' bölümüne giremiyorum, alternatif olarak ''Ayarlar''dan da o bölüme girilmiyor. Tıklayınca çark görülüyor ve daha sonra aniden kapanıyor. Birkaç gün önce format atmıştım, sorunsuz girip çıkılıyordu. Bugün tekrar girmeye çalışınca bu olay yaşanmaya başladı. Yeniden başlatmak da işe yaramıyor, ilginç bir durum. Çözümü bilen var mı?

Çözümü değil de alternatifi dxdiag olabilir, özellikler kısmındaki sol tarafta bulunan gelişmiş vs. tıklamak için de başlat menüsüne isimlerini yazabilirsin keza onlara da tıklanamıyorsa bi tık ciddi olabilir.

Arama bölümünden giriliyor ama bahsettiğim sayfa açılmıyor. Formattan önce de aynıydı. Format atınca düzeliyor, 3-5 gün gidiyor, sonra tekrar bozuluyor o bölüm. Üstelik özel ayarlarla falan çalışmasına müdahale de etmiyorum, birkaç program, tarayıcı vb kuruyorum, o kadar.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazın. Bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatın.
Şimdi deneyeceğim, teşekkürler.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazın. Bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatın.
Bir şeyler bulup düzelttiğini söyledi ama maalesef işe yaramadı, sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…