Çözüldü Windows 10 Pro'da SMX-R22 fare takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DMRGNR

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Bundan yaklaşık 2 hafta önce ekran kartı driver güncellemesi yaptıktan sonra mouse takılma sorunu olmaya başladı. Neredeyse her çözümü denedim. Eski driverı kurdum, internetteki çoğu çözümü denedim fakat eski haline dönmedi. Daha önce bu sorunla karşılaşmış olanlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. (Bu arada mouse SMX-R22.)

Çözüm
Bunun mouse kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çok fazla bu sorunu yaşadım Rampage Mouse'larda. Hem gecikmesi yüksek hem takılma sorunu var.

Evde olan farklı mouselar ile denedim fakat sonuç hala aynı. Birazdan Mouse Pad'i değiştirmeyi deneyeceğim.
Evde olan farklı mouselar ile denedim fakat sonuç hala aynı. Birazdan Mouse Pad'i değiştirmeyi deneyeceğim.
Ne yazık ki işe yaramadı başka çözüm önerisi olan var mı ?
HDMI kablosunu çıkarıp takınca düzeldi .
Bunun mouse kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çok fazla bu sorunu yaşadım Rampage Mouse'larda. Hem gecikmesi yüksek hem takılma sorunu var.

Ne yazık ki işe yaramadı başka çözüm önerisi olan var mı ?
HDMI kablosunu çıkarıp takınca düzeldi .

Son düzenleme:
Çözüm
Aynı durum mevcuttu şunu görene kadar Allah razı olsun.
HDMI kablosunu çıkarıp takınca dediği gibi düzeldi benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…