M Mertb4kiee Megapat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:56 #1 Merhaba, iyi günler. Sabah bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım. Bilgisayarın içindeki bilgileri kaybetmeden bu hatayı nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri IMG_57C022DE-5B7A-467D-BF1F-A42B6AE398AC.jpeg 80,6 KB · Görüntüleme: 11 Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 10:36
Merhaba, iyi günler. Sabah bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım. Bilgisayarın içindeki bilgileri kaybetmeden bu hatayı nasıl çözebilirim?
KS KS M Mertb4kiee Megapat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:52 #11 Şimdi ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG_8619.jpeg 155,8 KB · Görüntüleme: 2 Artı 0 Eksi
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.975 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:54 #12 Mertb4kiee dedi: Şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Y yazın. Artı 0 Eksi
KS KS M Mertb4kiee Megapat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:56 #13 TeamOFMind dedi: Y yazın. Genişletmek için tıkla... Sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor. Artı 0 Eksi
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.975 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:11 #14 Mertb4kiee dedi: Sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Acaba diskte mi bir hata oluştu? Normalde bu çözüm olmalıydı. Artı 0 Eksi
Mertb4kiee dedi: Sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Acaba diskte mi bir hata oluştu? Normalde bu çözüm olmalıydı.
KS KS M Mertb4kiee Megapat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:40 #15 TeamOFMind dedi: Acaba diskte mi bir hata oluştu? Normalde bu çözüm olmalıydı. Genişletmek için tıkla... USB içerisine bir kurulum yapmam gerekiyor mu? Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Acaba diskte mi bir hata oluştu? Normalde bu çözüm olmalıydı. Genişletmek için tıkla... USB içerisine bir kurulum yapmam gerekiyor mu?
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.975 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:43 #16 Mertb4kiee dedi: USB içerisine bir kurulum yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tekrardan kurulum yapabilirsiniz, ama doğrudan da çıkabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mertb4kiee dedi: USB içerisine bir kurulum yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tekrardan kurulum yapabilirsiniz, ama doğrudan da çıkabilirsiniz.
KS KS M Mertb4kiee Megapat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:46 #17 TeamOFMind dedi: Tekrardan kurulum yapabilirsiniz, ama doğrudan da çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim kurtarma USB’si lazım demişsiniz. Ben boş USB ile işlem yaptım. USB’ye bir kurulum yapmam gerekiyor mu? Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Tekrardan kurulum yapabilirsiniz, ama doğrudan da çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim kurtarma USB’si lazım demişsiniz. Ben boş USB ile işlem yaptım. USB’ye bir kurulum yapmam gerekiyor mu?
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.975 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:47 #18 Mertb4kiee dedi: Demek istediğim kurtarma USB’si lazım demişsiniz. Ben boş USB ile işlem yaptım. USB’ye bir kurulum yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok, işinizi halletmişsiniz. Sizin bilgisayarınızda başka bir sorun var gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Mertb4kiee dedi: Demek istediğim kurtarma USB’si lazım demişsiniz. Ben boş USB ile işlem yaptım. USB’ye bir kurulum yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok, işinizi halletmişsiniz. Sizin bilgisayarınızda başka bir sorun var gibi duruyor.
KS KS M Mertb4kiee Megapat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:56 #19 TeamOFMind dedi: Yok, işinizi halletmişsiniz. Sizin bilgisayarınızda başka bir sorun var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözebilirim bilginiz var mı? Bilgisayarı muhasebe için kullanıyorum içinde önemli hesaplar var. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Durumum biraz acil. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 23 dakika önce Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Yok, işinizi halletmişsiniz. Sizin bilgisayarınızda başka bir sorun var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözebilirim bilginiz var mı? Bilgisayarı muhasebe için kullanıyorum içinde önemli hesaplar var. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Durumum biraz acil. Şimdiden teşekkürler.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.975 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 dakika önce #20 Mertb4kiee dedi: Nasıl çözebilirim bilginiz var mı? Bilgisayarı muhasebe için kullanıyorum içinde önemli hesaplar var. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Durumum biraz acil. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Önerdiğim bu yöntem çözmüş olmalıydı. Artı 0 Eksi
Mertb4kiee dedi: Nasıl çözebilirim bilginiz var mı? Bilgisayarı muhasebe için kullanıyorum içinde önemli hesaplar var. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Durumum biraz acil. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Önerdiğim bu yöntem çözmüş olmalıydı.