M Mertb4kiee Megapat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:56 #1 Merhaba, iyi günler. Sabah bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım. Bilgisayarın içindeki bilgileri kaybetmeden bu hatayı nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri IMG_57C022DE-5B7A-467D-BF1F-A42B6AE398AC.jpeg 80,6 KB · Görüntüleme: 13 Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 10:36
Merhaba, iyi günler. Sabah bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım. Bilgisayarın içindeki bilgileri kaybetmeden bu hatayı nasıl çözebilirim?
Çözüm Einstein Bugün 16:58 Mertb4kiee dedi: Merhaba, iyi günler. Sabah bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım. Bilgisayarın içindeki bilgileri kaybetmeden bu hatayı nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir.
Mertb4kiee dedi: Merhaba, iyi günler. Sabah bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım. Bilgisayarın içindeki bilgileri kaybetmeden bu hatayı nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir.
KS KS M Mertb4kiee Megapat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:12 #21 TeamOFMind dedi: Bilemiyorum. Önerdiğim bu yöntem çözmöüş olmaylıydı. Genişletmek için tıkla... Muhasebe programının datalarını kurtarmanın bir yolu var mı? M2 SSD kullanıyorum. Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Bilemiyorum. Önerdiğim bu yöntem çözmöüş olmaylıydı. Genişletmek için tıkla... Muhasebe programının datalarını kurtarmanın bir yolu var mı? M2 SSD kullanıyorum.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.977 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:34 #22 Mertb4kiee dedi: Muhasebe programının datalarını kurtarmanın bir yolu var mı? M2 SSD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer başka bir bilgisayara takarsanız verileri muhtemelen kurtarabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mertb4kiee dedi: Muhasebe programının datalarını kurtarmanın bir yolu var mı? M2 SSD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer başka bir bilgisayara takarsanız verileri muhtemelen kurtarabilirsiniz.
KS KS M Mertb4kiee Megapat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:56 #23 TeamOFMind dedi: Eğer başka bir bilgisayara takarsanız verileri muhtemelen kurtarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle bir aparat aldım. Bunun ile dizüstü bilgisayara bağlayabilirim değil mi? Dosya Ekleri IMG_8621.png 298,1 KB · Görüntüleme: 3 Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Eğer başka bir bilgisayara takarsanız verileri muhtemelen kurtarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle bir aparat aldım. Bunun ile dizüstü bilgisayara bağlayabilirim değil mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.556 Çözümler 573 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:58 #24 Mertb4kiee dedi: Merhaba, iyi günler. Sabah bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım. Bilgisayarın içindeki bilgileri kaybetmeden bu hatayı nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Mertb4kiee dedi: Merhaba, iyi günler. Sabah bilgisayarı açtığımda bu hata ile karşılaştım. Bilgisayarın içindeki bilgileri kaybetmeden bu hatayı nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.977 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:00 #25 Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bunları denedik. Hata veriyordu. Galiba SSD bozulmuş. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bunları denedik. Hata veriyordu. Galiba SSD bozulmuş.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.556 Çözümler 573 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:01 #26 TeamOFMind dedi: Hocam bunları denedik. Hata veriyordu. Galiba SSD bozulmuş. Genişletmek için tıkla... Tam olarak denememişsiniz. Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Hocam bunları denedik. Hata veriyordu. Galiba SSD bozulmuş. Genişletmek için tıkla... Tam olarak denememişsiniz.
KS KS M Mertb4kiee Megapat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:38 #27 Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorun çözüldü çok büyük bir dertten kurtardınız. Ellerinize sağlık iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorun çözüldü çok büyük bir dertten kurtardınız. Ellerinize sağlık iyi akşamlar.