Windows 10 sağ tıklayınca açılan menülerdeki yazıların altındaki çizgileri kaldırma

BatuhanAzt

Kilopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarı açınca masaüstüne sağ tık yaptığımda yenile, görünüm gibi kelimelerin bazı harflerinin altında bir çizgi olduğunu fark ettim. Sonra biraz daha araştırınca bilgisayardaki çoğu sağ tık yapıldığında açılan menülerin de bu şekilde olduğunu gördüm. Ve dün böyle bir şey yoktu ve dün bilgisayara 3. parti herhangi bir uygulama yüklemedim herhangi bir uygulamanın böyle bir şeyi yapmış olabileceğini pek düşünmüyorum. Ayrıca bugün bilgisayarı açtıktan sonra herhangi bir ayar vs. yapmadım.
YouTube'da Gördüğüm bazı videolarda da yazıları böyle olan kişiler var. Bu yazıları nasıl eski haline getirebilirim acaba?
NOT: Sorunu çözdüm. Başka bir konudan gördüm ve bilgisayara takılı olan aygıtları çıkarmayı denedim. Gamepadi çıkarınca sorun düzeldi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 133
  • Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı