Windows 10 sıfırlama ekranından çıkma

Meraklı Bilge

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC topladım bilgisayarcıdan Windows 10 kurdu adam ama kurduğu Windows 10'u sonra sıfırladı. 1 gün oldu bir ara bitecek gibi oldu kendi kendine kapandı PC tekrar açtım en baştan yaptım. Sonra tekrar başa sardı neden bilmiyorum. Diskte HDD SSD fala bozuk diyeceksiniz ama bozuk olduğunu sanmıyorum çünkü bilgisayarı açmıştık daha önce. Bu ekrandan çıkıp Windows kurmadan masaüstüne nasıl gidebilirim? sonra en baştan kuracağım yalnız bende flash bellek yok.

16759277739304565091056211597847.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

TP Okuru

Kilopat
Yer
Trabzon
Diski fixlemeden burayı geçebileceğinizi sanmıyorum. Format atarak geçilebilir gibi ama bu adımı iptal ederek masaüstüne zaten gidebilse gidecek bilgisayar. Güvenli modda açabiliyorsanız bunu deneyin.

UppermostHide28

Hectopat
Makaleler
24
Arkadaşlar PC topladım bilgisayarcıdan Windows 10 kurdu adam ama kurduğu Windows 10'u sonra sıfırladı. 1 gün oldu bir ara bitecek gibi oldu kendi kendine kapandı PC tekrar açtım en baştan yaptım. Sonra tekrar başa sardı neden bilmiyorum. Diskte HDD SSD fala bozuk diyeceksiniz ama bozuk olduğunu sanmıyorum çünkü bilgisayarı açmıştık daha önce. Bu ekrandan çıkıp Windows kurmadan masaüstüne nasıl gidebilirim? Sonra en baştan kuracağım yalnız bende flash bellek yok.

Eki Görüntüle 1662005

sorumluluk kullanıcıya aittir.
Bu rehberi deneyin hocam

claus

Zettapat
Moderatör
Makaleler
54
Daha fazla  
Tarama bitsin. Sonrada bir disk testi yap ve sonucu yolla kontrol edelim.

MuratLider

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC topladım bilgisayarcıdan Windows 10 kurdu adam ama kurduğu Windows 10'u sonra sıfırladı. 1 gün oldu bir ara bitecek gibi oldu kendi kendine kapandı PC tekrar açtım en baştan yaptım. Sonra tekrar başa sardı neden bilmiyorum. Diskte HDD SSD fala bozuk diyeceksiniz ama bozuk olduğunu sanmıyorum çünkü bilgisayarı açmıştık daha önce. Bu ekrandan çıkıp Windows kurmadan masaüstüne nasıl gidebilirim? sonra en baştan kuracağım yalnız bende flash bellek yok.

Eki Görüntüle 1662005
DVD-r 4.7 al kırtasiyeden isletim sistemi ISO'su indir kontrol et ISO'yu sonra ISO yazdır DVD-r ye 4.7'lik yılar boyu kullanılırsın kırılmadı sürece DVD-r yani sidi.
Not: Ön yükleme hatası veriyor bilgisayarın çözümü videoda var. DVD-r kurulum hatası kurtarma bölümünü cıkarmıyor hata verirse beni eklersen tarif ederim bu forumda çözümü cok basit :)

Son düzenleme:
KS
KS
Meraklı Bilge

Meraklı Bilge

Picopat
Daha fazla  
DVD-r 4.7 al kırtasiyeden isletim sistemi ISO'su indir kontrol et ISO'yu sonra ISO yazdır DVD-r ye 4.7'lik yılar boyu kullanılırsın kırılmadı sürece DVD-r yani sidi.
Not: Ön yükleme hatası veriyor bilgisayarın çözümü videoda var. DVD-r kurulum hatası kurtarma bölümünü cıkarmıyor hata verirse beni eklersen tarif ederim bu forumda çözümü cok basit :)
Yaptım zaten ama yinede teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Yeni konular

Yukarı