Windows 10 sıfırlama esnasında "bir hata oluştu"

Ghettosan

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topladım sistemi falan kurdum ama saçma saçma sorunlar çıkarmaya başladı Windows'ta. Bende sıfırlama özelliğini kullanarak tekrar kurulum yapmak istedim fakat şuan Bölge seçin klavye ayaları kısmında ileri veya atla seçeneğini kullanamıyorum bir hata oluştu isterseniz tekrar deneyebiliriz diyor. USB'ler sıkıntısız çalışmasına rağmen yine de BIOS'u da defaults ayarlarına geri getirip tekrar denedim ama bir türlü sorunu çözemedim. İnternette nereye baksam kurulumdan sonra kullanamadığına dair yorum var ben kurulumu yapamıyorum garip bir şekilde, bu yüzden daha önce başına gelen ya da çözümü bilen birisi var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam öyle yapacağım sanırım bu gidişle. Ama sormak istediğim bir şey daha var. Benim bütün sorunlarım chipset güncellemesi yaparken başladı. driver güncellemelerini tekrar sorun yaşamadan yüklemenin bir yöntemi yok mu? driver booster ile güncellemeleri yapmaya başlayınca oldu her şey. PC açılma süresi 15-16 saniye iken 2-3 dk ya çıktı internet bağlantı sorunları başladı derken göçtü bende sıfırlama yapmaya çalıştım. Çoktan yazdıklarımdan anlayacağınız üzerine çok fazla sistem işlerinden anlayan birisi değilimdir. Ona göre fikir ve yardımlara tamamen açığım. Teşekkürler şimdiden :)

Şöyle ki driver modellerini çok bilmiyorum ama msi z270 gamin plus anakart intel i7 7700k işlemci aero 1060 ekran kartı var yine msi'in ürünü bunları direk sitesinden indiremez miyim?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı