AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 14 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar temiz kurulum ile Windows 10 1809 dan 1903'e geçtim. Bildiğiniz gibi Windows 10 un sıfırlama özelliği var, Windows 10'u sıfırlar isem 1809 sürümüne geri döner mi?
Arkadaşlar temiz kurulum ile Windows 10 1809 dan 1903'e geçtim. Bildiğiniz gibi Windows 10 un sıfırlama özelliği var, Windows 10'u sıfırlar isem 1809 sürümüne geri döner mi?
Çözüm MF 14 Haziran 2019 Sıfırlama ile var olan sürüm sıfırlanır. Bir önceki sürüme geçmek için Ayarlar > Kurtarma > Bir Önceki Sürüme Dön seçeneğini kullanmanız gerek.
Sıfırlama ile var olan sürüm sıfırlanır. Bir önceki sürüme geçmek için Ayarlar > Kurtarma > Bir Önceki Sürüme Dön seçeneğini kullanmanız gerek.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Haziran 2019 #2 Sıfırlama ile var olan sürüm sıfırlanır. Bir önceki sürüme geçmek için Ayarlar > Kurtarma > Bir Önceki Sürüme Dön seçeneğini kullanmanız gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
Sıfırlama ile var olan sürüm sıfırlanır. Bir önceki sürüme geçmek için Ayarlar > Kurtarma > Bir Önceki Sürüme Dön seçeneğini kullanmanız gerek.
KS KS AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 14 Haziran 2019 #3 MF dedi: Sıfırlama ile var olan sürüm sıfırlanır. Bir önceki sürüme geçmek için Ayarlar > Kurtarma > Bir Önceki Sürüme Dön seçeneğini kullanmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Abi zaten dönmek istemiyorum. PC yavaşlarsa sıfırlama yaparım. Acaba önceki sürüme döner mi diye merak ettim. Artı 0 Eksi
MF dedi: Sıfırlama ile var olan sürüm sıfırlanır. Bir önceki sürüme geçmek için Ayarlar > Kurtarma > Bir Önceki Sürüme Dön seçeneğini kullanmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Abi zaten dönmek istemiyorum. PC yavaşlarsa sıfırlama yaparım. Acaba önceki sürüme döner mi diye merak ettim.