Rayzer Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD 7700xt AMD ryzen 5 7600 Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #11 GeForce GTX 1060 dedi: Yok hocam onunla yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi söylerim ama yanlış falan olur sana video önerebilirim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu video ile yapmıştım
GeForce GTX 1060 dedi: Yok hocam onunla yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Ben şimdi söylerim ama yanlış falan olur sana video önerebilirim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu video ile yapmıştım
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.974 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #12 GeForce GTX 1060 dedi: Port 1 seçtim sonra ekrana hiç birşey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Iso dosyanız hatalı olabilir. Rayzer dedi: Ben şimdi söylerim ama yanlış falan olur sana video önerebilirim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu video ile yapmıştım Genişletmek için tıkla... Doğru yanlış bir şey yok burada.
GeForce GTX 1060 dedi: Port 1 seçtim sonra ekrana hiç birşey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Iso dosyanız hatalı olabilir. Rayzer dedi: Ben şimdi söylerim ama yanlış falan olur sana video önerebilirim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu video ile yapmıştım Genişletmek için tıkla... Doğru yanlış bir şey yok burada.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.686 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #13 Black_eagle 1903 dedi: Iso dosyanız hatalı olabilir. Doğru yanlış bir şey yok burada. Genişletmek için tıkla... Hangi ISO dosyası indirmem lazım. Windows 10.
Black_eagle 1903 dedi: Iso dosyanız hatalı olabilir. Doğru yanlış bir şey yok burada. Genişletmek için tıkla... Hangi ISO dosyası indirmem lazım. Windows 10.
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.974 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #14 GeForce GTX 1060 dedi: Hangi ISO dosyası indirmem lazım. Windows 10. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası)
GeForce GTX 1060 dedi: Hangi ISO dosyası indirmem lazım. Windows 10. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası)
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 3 Ağustos 2024 #15 GeForce GTX 1060 dedi: Hangi ISO dosyası indirmem lazım. Windows 10. Genişletmek için tıkla... Siteden indirdiğiniz her ISO dosyası doğru olmaz. Bazen bozuk olur. Silip yeni ISO kurun diyorlar
GeForce GTX 1060 dedi: Hangi ISO dosyası indirmem lazım. Windows 10. Genişletmek için tıkla... Siteden indirdiğiniz her ISO dosyası doğru olmaz. Bazen bozuk olur. Silip yeni ISO kurun diyorlar
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.974 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #16 Black_eagle 1903 dedi: Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası) Genişletmek için tıkla... İsteeseniz Media creation tool ile direk USB ye yazabilirsiniz ıso yu
Black_eagle 1903 dedi: Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası) Genişletmek için tıkla... İsteeseniz Media creation tool ile direk USB ye yazabilirsiniz ıso yu
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.686 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #17 Black_eagle 1903 dedi: Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası) Genişletmek için tıkla... Hocam ISO nerede? Hangisine basacağım?
Black_eagle 1903 dedi: Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası) Genişletmek için tıkla... Hocam ISO nerede? Hangisine basacağım?
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.974 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #18 GeForce GTX 1060 dedi: Hocam ISO nerede? Hangisine basacağım? Genişletmek için tıkla... Media creation tool ile de yazdırabilirsiniz.
GeForce GTX 1060 dedi: Hocam ISO nerede? Hangisine basacağım? Genişletmek için tıkla... Media creation tool ile de yazdırabilirsiniz.
Rayzer Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD 7700xt AMD ryzen 5 7600 Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #19 Rayzer dedi: Ben şimdi söylerim ama yanlış falan olur sana video önerebilirim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu video ile yapmıştım Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi böyle yap takıldığın zaman bakabilirsin en azından. Daha az uğraşırsın
Rayzer dedi: Ben şimdi söylerim ama yanlış falan olur sana video önerebilirim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu video ile yapmıştım Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi böyle yap takıldığın zaman bakabilirsin en azından. Daha az uğraşırsın
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 3 Ağustos 2024 #20 GeForce GTX 1060 dedi: Hocam ISO nerede? Hangisine basacağım? Genişletmek için tıkla... Windows 10 multi Edition ISO'yu seçeceksin seçeneklerden. Sonra onayla.
GeForce GTX 1060 dedi: Hocam ISO nerede? Hangisine basacağım? Genişletmek için tıkla... Windows 10 multi Edition ISO'yu seçeceksin seçeneklerden. Sonra onayla.