Windows 10 sıfırlarken hata veriyor

goldenarmor5325

Picopat
Merhabalar. Ben bilgisayarımda virüs olduğunu düşünüyorum o yüzden sıfırlamak istiyorum. Virüs programı falan önermenize gerek yok. Sıfırlamayı deniyorum fakat bana böyle bir sorun veriyor "devam etmek için Windows kurulum veya kurtarma medyanızı yerleştirin" evet aldığım hata bu. Bunun sebebini ve çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Bu bilgisayar Windows 8.1 idi ben bunu Windows 10 yaptım acaba geri Windows 8.1'e mi almalıyım ondan kaynaklı bir sorun mu? Bilgisayarcıya format CD'si sordum artık satamadıklarını söylediler yasak mı geldi bilmiyorum ama bu sorunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?

Format USB veya CD'sine ihtiyacınız var. Ayrıca virüsten şüpheleniyorsanız sıfırlamak yerine direk format atmanızı öneririm.

Yok yasaklamışlar 1 ay önce Windows 7 için sormuştum "Yasaklandı, satılmıyor." demişlerdi

Artı -1 Eksi
Size önerim Download Windows 10 bu bağlantı ile inen aracı çalıştırıp tekrar Windows 10 kurun. Daha sonrasında Windows 8.1 dönmek isterseniz rehberleri takip edebilirsiniz. En azından bu araç ile isteğe bağlı olarak baştan Windows 10 kurabilirsiniz. Yayınlayan marka Microsoft.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı